Kousen aantrekhulp

Kousen aantrekhulp

Model: Kousen aantrekhulp
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €59,95 Excl. BTW: €49,55
Omschrijving

Het gemak van een kousen aantrekhulp

Soms kan het lastig zijn om kousen gemakkelijk omhoog te trekken of juist weer van uw benen te verwijderen. Dit kan zijn wanneer u zelf niet goed kunt bukken of niet voldoende kracht hebt in uw handen om de kousen omhoog te trekken. Zeker als het steunkousen betreft, zit hier vaak zoveel druk op, wat het lastig maakt om de kousen gemakkelijk omhoog te trekken. Een kousen aantrekhulp kan dan uitkomst bieden.

  • gewicht 780 gram
  • afmeting: 65 x 24 x 8,5cm
  • inclusief 1x stoffen mouw, 44 x 23cm

Voordelen van een kousen aantrekhulp

Wanneer u elastische kousen wilt aantrekken, met open of gesloten teenstuk, dan kunt u dit met een kousen aantrekhulp een stuk gemakkelijker aan- en uittrekken. De kous zal door dit hulpmiddel ook langer de therapeutische druk kunnen behouden, aangezien de kousen zorgvuldig worden omgedaan. Dit geeft zowel aan u als een eventuele zorgverlener minder fysieke belasting. Met de kousen aantrekhulp trekt u heel gemakkelijk zelf de kousen omhoog in de juiste positie en zijn uw benen beschermd en krijgen ze de juiste ondersteuning die u nodig hebt.

Hoe werkt een kousen aantrekhulp?

Zodra u een steunkous wilt aantrekken, plaatst u de stoffen mouw over uw voet en gelijktijdig plaatst u de kous op de metalen houder. Uw voet kunt u vervolgens heel gemakkelijk in de opening zetten, waarna u de kous met de houder eenvoudig aantrekt. De stoffen mouw is daarna net zo gemakkelijk weer te verwijderen, zodat de kous goed om uw been zit. Wilt u meer weten over onze kousen aantrekhulp, neem dan contact op via telefoonnummer 0513 648101 of schrijf ons via info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags:

Bekijk ook...