Hulpmiddelen

Hulpmiddelen Triwa Hulpmiddelen is uw professional op het gebied van (zorg)hulpmiddelen. Wij bieden u een zeer gevarieerd assortiment hulpmiddelen.

Triwa Hulpmiddelen is uw professional op het gebied van (zorg)hulpmiddelen. Wij bieden u een zeer gevarieerd assortiment hulpmiddelen voor een diversiteit aan doeleinden. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor hulpmiddelen voor in de slaapkamer, in de badkamer of het toilet, voor in de keuken of bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit. Triwa Hulpmiddelen maakt onderdeel uit van Triwa Handelsonderneming, waar ook Triwa Heerenveen en Triwa Trapliften onder vallen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Elleboogkrukken Basic
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen waarbij u tijdelijk of voor langere tijd gebruik moet maken van krukken. Dit kan gebeuren na een operatie of na een ongeluk. Bij een breuk of ernstige kneuzing is het vaak noodzakelijk om elleboogkrukken te gebruiken om het gekwetste been te..
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen w...
  Excl. BTW: €56,56 €59,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Oprolbare oprit 122cm
  De oprolbare opritten zijn opgebouwd uit aluminium elementen van 15cm die aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor kunt u de gewenste oprit samenstellen, maar is het ook eenvoudig om uw oprit naderhand te verkorten of te vergroten. De lengte van de oprit wordt bepaald door de hoogte die u moet ove..
  De oprolbare opritten zijn opgebouwd uit aluminium elementen...
  Excl. BTW: €554,00 €670,34
 • Rollator Gemino
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeker wanneer iemand voor het eerst met een rollator moet gaan lopen is het best lastig om hier goed mee om te gaan. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een rollator te kopen. Wel is het natuurlijk zo dat een rollator het leven een stuk mak..
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeke...
  Excl. BTW: €306,60 €325,00
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Rollator Vitility
  De compacte rollator Vitility is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De rollator heeft de volgende specificaties: Zacht gepolsterde zitting en rugleuning Ergonomisch gevormde handgrepen voor betere grip en extra comfort Parkeer- en handrem Tas onder de zitting voor het veilig..
  De compacte rollator Vitility is zeer licht van gewicht en e...
  Excl. BTW: €169,76 €179,95
 • Oprolbare oprit 91,44cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €443,00 €536,03
 • Rollator Vitility Home
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De rollator heeft de volgende specificaties: Afneembaar dienblad In hoogte verstelbaar Zachte handgrepen voor betere grip en extra comfort Parkeer- en handrem Tas onder de zitting voor h..
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer lich...
  Excl. BTW: €188,63 €199,95

Altijd de juiste hulpmiddelen

Wanneer het dagelijks leven u niet zo makkelijk (meer) afgaat als het zou moeten, dan zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar die het wat eenvoudiger kunnen maken. Er zijn in de zorg talloze hulpmiddelen te koop om uw zelfstandigheid te waarborgen of te verbeteren. Deze zorghulpmiddelen kunnen ervoor zorgen dat uw kwaliteit van leven aanzienlijk wordt verhoogd. Triwa Hulpmiddelen is er om deze middelen voor u te realiseren. U kunt eens een kijkje nemen in onze webwinkel, waar u nader kennis kunt maken met tal van producten die wellicht zeer interessant voor u zijn.

Advies over hulpmiddelen

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met de behoefte aan (zorg)hulpmiddelen. Echter, u weet zelf niet altijd hoe u de juiste keuzes moet maken en welke middelen het meest voor u kunnen betekenen. Triwa Hulpmiddelen is er natuurlijk om u te informeren over de mogelijkheden en te adviseren over de beste oplossingen met het oog op uw persoonlijke situatie. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op, door te bellen naar 0513-648101 of te mailen naar info@triwa.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het online contactformulier.