Bekers

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beker EZ Grip
  De handpalm kan eenvoudig in de uitsparing van de beker worden geplaatst. Hierdoor is de beker ideaal voor mensen die weinig kracht hebben in hun vingers. De beker EZ Grip is geschikt voor de vaatwasser. ..
  De handpalm kan eenvoudig in de uitsparing van de beker word...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Beker HandyCup
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zonder het hoofd naar achteren te buigen en zonder dat de neus de rand van de beker raakt. De beker is transparant, zodat de hoeveelheid vloeistof te zien is en wordt geleverd met deksel. De beker HandyCup is geschikt voor de vaatwasser tot..
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zon...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Beker HandyCup maataanduiding
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zonder het hoofd naar achteren te buigen en zonder dat de neus de rand van de beker raakt. De beker is transparant, zodat de hoeveelheid vloeistof te zien is en wordt geleverd met deksel. Deze beker HandyCup is voorzien van maataanduiding. ..
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zon...
  Excl. BTW: €13,18 €15,95
 • Beker Kennedy
  De beker heeft een groot handvat waarmee men de beker goed vast kan pakken. De anti-lek beker lekt niet bij omvallen en zelfs niet als hij op zijn kop wordt gehouden. Men kan alleen drinken door aan het rietje te zuigen. Een rietje (Ø 7 mm) wordt niet meegeleverd. Geschikt voor warme en koude vloeis..
  De beker heeft een groot handvat waarmee men de beker goed v...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Beker Knick
  Wanneer de tuit rechtop staat, is de beker geschikt voor zittend gebruik. Door de tuit schuin te knikken wordt de beker geschikt voor liggend gebruik. De kleine tuit heeft een diameter van 4 mm, waardoor deze geschikt is voor dunne vloeistoffen zoals koffie, thee en frisdrank. De grote tuit heeft e..
  Wanneer de tuit rechtop staat, is de beker geschikt voor zit...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Beker met neusuitsparing
  De beker met neusuitsparing is ideaal voor mensen die het hoofd en nek slechts beperkt kunnen bewegen door bijvoorbeeld gewrichtontstekingen of whiplash. De beker is gemaakt om de gebruiker te laten drinken met weinig tot geen schouder- of hoofd/nekbewegingen. De beker is tevens te gebruiken wanneer..
  De beker met neusuitsparing is ideaal voor mensen die het ho...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95