Lezen & Schrijven

Houdt u van lezen en schrijven, maar wordt dit steeds moeilijker voor u door ziekte of ouderdom? Triwa kan u hulp bieden met de juist hulpmiddelen. Middelen die het makkelijk maken om bijvoorbeeld een pen vast te houden en om te lezen. Binnen ons assortimenten aan schrijfwaren en leeshulpmiddelen vindt u onder andere boekenhouders, penverdikkers, reuma pennen en (handsfree) vergrootglazen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Postvanger
  Dat is nog 'ns handig: een postopvanger waarmee bukken tot het verleden behoort. De postvanger is vervaardigd van kunststof. Door de vorm en kleur past 'ie in ieder interieur.  De postvanger is geschikt voor senioren, mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Nooit meer buk..
  Dat is nog 'ns handig: een postopvanger waarmee bukken tot h...
  Excl. BTW: €25,62 €31,00
 • Boekenhouder
  De boekenhouder kan worden gebruikt om het boek met één hand vast te houden. Men kan de hand door de verstelbare riem aan de achterzijde van de boekenhouder plaatsen en zo het boek eenvoudig vasthouden. Verstelbare armen houden het boek open, terwijl men tegelijkertijd eenvoudig de bladzijden kan om..
  De boekenhouder kan worden gebruikt om het boek met één hand...
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Boekenstandaard
  De boekenstandaard heeft negen instelbare hoogtes, wat er voor zorgt dat men verschillende maten van boeken kan lezen vanuit verschillende standen. Twee verstelbare klemmen houden het boek open en op zijn plaats. De standaard kan opgevouwen worden voor opslag en om mee te nemen. Afmeting 30 x 24c..
  De boekenstandaard heeft negen instelbare hoogtes, wat er vo...
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Dienblad voor armleuning
  Het dienblad kan eenvoudig op de leuning van een bank of stoel worden geplaatst. De poten kunnen in breedte worden versteld, waardoor het dienblad geschikt is voor armleuningen tot 25 cm breed. Afmeting 33 x 25cm Klemnereik tot 25cm ..
  Het dienblad kan eenvoudig op de leuning van een bank of sto...
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Greepverdikker Ball Grip
  De greepverdikker zorgt voor een comfortabele grip op een potlood, tandenborstel of bestek. Afmeting Ø7,6cm Binnendiameter max. Ø1,9cm ..
  De greepverdikker zorgt voor een comfortabele grip op een po...
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Handvatverdikkers Foamgrip
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pennen, potloden, bestek of tandenborstel, waardoor u het voorwerp beter vast kan houden en een betere controle heeft. de verdikkers zijn verpakt per 3 sts doorsnede van 7mm ..
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pe...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95

Heeft u vragen over onze producten? Neem vooral contact met ons op. Met meer dan 15 jaar ervaring in hulp- en zorghulpmiddelen, kunnen we u uitgebreid adviseren. Heeft u uw keuze gemaakt, dan bestelt u makkelijk en veilig op triwahulpmiddelen.nl en heeft u de schrijfwaren en/of leeshulpmiddelen binnen 48 uur in huis.