Lees-hulpmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Boekenhouder
  De boekenhouder kan worden gebruikt om het boek met één hand vast te houden. Men kan de hand door de verstelbare riem aan de achterzijde van de boekenhouder plaatsen en zo het boek eenvoudig vasthouden. Verstelbare armen houden het boek open, terwijl men tegelijkertijd eenvoudig de bladzijden kan om..
  De boekenhouder kan worden gebruikt om het boek met één hand...
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Boekenstandaard
  De boekenstandaard heeft negen instelbare hoogtes, wat er voor zorgt dat men verschillende maten van boeken kan lezen vanuit verschillende standen. Twee verstelbare klemmen houden het boek open en op zijn plaats. De standaard kan opgevouwen worden voor opslag en om mee te nemen. Afmeting 30 x 24c..
  De boekenstandaard heeft negen instelbare hoogtes, wat er vo...
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Dienblad voor armleuning
  Het dienblad kan eenvoudig op de leuning van een bank of stoel worden geplaatst. De poten kunnen in breedte worden versteld, waardoor het dienblad geschikt is voor armleuningen tot 25 cm breed. Afmeting 33 x 25cm Klemnereik tot 25cm ..
  Het dienblad kan eenvoudig op de leuning van een bank of sto...
  Excl. BTW: €18,97 €22,95
 • Greepverdikker Ball Grip
  De greepverdikker zorgt voor een comfortabele grip op een potlood, tandenborstel of bestek. Afmeting Ø7,6cm Binnendiameter max. Ø1,9cm ..
  De greepverdikker zorgt voor een comfortabele grip op een po...
  Excl. BTW: €11,53 €13,95
 • Pen Ringpen
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijdens het schrijven. Men schuift de ringpen om de wijsvinger. Doordat het zwaarte- en steunpunt gelijk vallen vergt het schrijven nog maar een minimale krachtsinspanning. Afmeting Ø2,5cm ..
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijden...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95