Drempels

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Drempelvervangers
  Voorkom struikelen en vallen in huis door de bestaande drempels te vervangen door een drempelvervanger. Zo kunt u gemakkelijk bewegen binnenshuis zonder het gevaar van vallen.  toepassing bij binnendrempels dekt weggehaalde drempel netjes af kan ook als drempelhulp bij kleinere drempe..
  Voorkom struikelen en vallen in huis door de bestaande dremp...
  Excl. BTW: €19,64 €23,76
 • Drempelbrug aluminium
  De drempelbrug is eenvoudig in gebruik en meteen kant en klaar om te gebruiken. Door het aluminium is de drempelbrug licht in het gewicht en gemakkelijk neer te leggen en weg te nemen. ​De breedte van de drempelbrug is 78cm ..
  De drempelbrug is eenvoudig in gebruik en meteen kant en kla...
  Excl. BTW: €47,00 €56,87
 • Drempelhulp
  Drempelhulp Een drempelhulp kan een groot verschil maken. Mensen die moeite hebben met het goed optillen van de benen vinden het vaak erg lastig om een drempel over te stappen. Vaak gaat dit niet zonder beide deurposten vast te pakken voor de nodige ondersteuning. Een drempelhulp kan dit aanzienl..
  Drempelhulp Een drempelhulp kan een groot verschil maken....
  Excl. BTW: €21,35 €25,83
 • Drempelhulp Heavy Duty
  De aluminium drempelhulp Heavy Duty is geschikt voor een belasting tot 300kg. Hierdoor is de oprit zeer geschikt voor gebruik van bijvoorbeeld scootmobielen. De breedte van de oprit is 75cm. Door de opstaande randen aan beide zijden is de drempelhulp veilig in gebruik.   ..
  De aluminium drempelhulp Heavy Duty is geschikt voor een bel...
  Excl. BTW: €83,78 €101,37
 • Drempelhulp Modulair
  ..
  .....
  Excl. BTW: €29,89 €36,17
 • Oprolbare drempelbrug 91,44cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €590,00 €713,90