Bedaccessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bed-dienblad
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, lezen en schrijven. Aan de zijkanten is plaats voor het opbergen van boeken en tijdschriften. De zijkanten zijn voorzien van handgrepen, die ervoor zorgen dat het bed-dienblad makkelijk op te pakken is. Het is voorzien van een opstaande rand..
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, l...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Bedsteun Mighty
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoeren van alledaagse handelingen soms lastiger of het brengt bepaalde risico’s met zich mee. Eén daarvan is het veilig in en uit bed komen. Veel ouderen en mensen met een lichamelijke beperking komen ten val als ze uit bed stappen of hebben mo..
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoer...
  Excl. BTW: €82,60 €99,95
 • Bedsteun Solid
  Door de bedsteun Solid vast te pakken heeft men steun bij het in en uit bed stappen. Tevens voorkomt de bedsteun uit bed vallen. De bedsteun biedt veiligheid in en rondom het bed. De hoogte van de bedsteun is verstelbaar naar eigen wens. De twee poten staan op de grond en zijn voorzien van rubberen ..
  Door de bedsteun Solid vast te pakken heeft men steun bij he...
  Excl. BTW: €61,94 €74,95
 • Bedtouwladder
  De touwladder voor in bed zorgt ervoor dat men gemakkelijker kan gaan liggen of zitten in bed. De ladder bestaat uit vier grepen die gemaakt zijn van onbuigbaar plastic. Aan het uiteinde van de bedtouwladder zit een lus die aan het voeteneinde wordt bevestigd. ..
  De touwladder voor in bed zorgt ervoor dat men gemakkelijker...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Dekenboog
  De dekenboog is een metalen frame dat voorkomt dat het beddengoed op de benen en voeten rust. De onderkant van het metalen frame schuift men tussen het matras en de bedbodem. De bovenkant van het metalen frame vormt de steun voor het beddengoed. Het frame bestaat uit twee delen en kan eenvoudig opge..
  De dekenboog is een metalen frame dat voorkomt dat het bedde...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Elleboog-hielbeschermer
  De elleboog-hielbeschermer geeft drukontlasting van de elleboog of de hiel. Het helpt doorliggen te voorkomen. De beschermer kan aan de elleboog of hiel worden geschoven en vervolgens worden vastgemaakt met de klittenbandsluiting. De beschermer is gevuld met brandvertragend polyester. De elleboog-hi..
  De elleboog-hielbeschermer geeft drukontlasting van de elleb...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95