Alzheimerset

Alzheimerset

Model: Alzheimerset
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €79,95 Excl. BTW: €66,07
Omschrijving

Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die lijden aan alzheimer meer eten en drinken wanneer men gebruik maakt van de producten in een opvallende kleuren, zoals rood en geel. 

De alzheimerset bevat 7 produkten, een rood bord Ø23,5cm met verhoogde rand en antislip onderzijde, een rode eierdop met zuignap, een rode drinkbeker met tuit (inhoud 250 ml), rood bestek met een verdikte greep (vork, lepel en mes) en een gele antislip onderlegger (40 x 30 cm).

Het materiaal is vaatwasserbestendig, m.u.v. de eierdop.

Alzheimerset kopen voorkomt een ernstig gewichtsverlies 

Alzheimer is een vreselijke aandoening, die verschillende nare gevolgen kan hebben voor patiënten die met deze ziekte te maken krijgen. Om die reden is het belangrijk om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de gevolgen van alzheimer. Het komt regelmatig voor dat personen met alzheimer minder eten dan dat zij voorheen deden. Dit betekent dat zij gewicht verliezen, waardoor hun gezondheid achteruit kan gaan. Iets wat voorkomen kan worden door gebruik te maken van een speciale alzheimerset. In dit artikel geven we u enkele redenen, die een alzheimerset kopen interessant voor u kunnen maken. 

Voordelen van een alzheimerset kopen

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die te maken hebben met alzheimer meer eten en drinken, wanneer zij gebruik kunnen maken van felgekleurde borden, bestek en bekers. In de alzheimerset van Triwa Hulpmiddelen zitten een beker, een eierdop, een bord, een mes, lepel en vork en een handig matje. Zowel het matje als het bord hebben een anti-slippende werking aan de onderzijde. Zo wordt voorkomen dat het bord eenvoudig weg kan schuiven over het gladde oppervlak van een tafel. De felle kleuren van deze set maken dat mensen met alzheimer meer zullen eten. 

Meer informatie over een alzheimerset kopen 

Bent u benieuwd of een alzheimerset kopen ook interessant kan zijn voor personen in uw omgeving? Lees de productomschrijving op onze website nog eens door, om te zien wat u in deze set vindt en welk effect het heeft. Ook vindt u in ons assortiment verschillende andere hulpmiddelen voor mensen met lichamelijke aandoeningen. Het maakt dat zij vaak langer voor zichzelf kunnen zorgen!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed