Antislip onderlegger Placemat

Antislip onderlegger Placemat

Model: Antislip onderlegger Placemat
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €24,95 Excl. BTW: €20,62

Beschikbare opties:

Omschrijving

Een antisliponderlegger zorgt ervoor dat het erop geplaatste bord, beker, schrijfblok en dergelijke niet verschuift. Het houdt tijdens het eten het bord op zijn plaats, waardoor de kans op morsen wordt verkleind. Een antisliponderlegger stelt mensen weer in staat om zelfstandig te kunnen eten, schrijven, etc. De antisliponderlegger is eenvoudig schoon te maken met warm water en zeep.

Antislip onderlegger als placemat gebruiken bij het eten 

Naarmate mensen ouder worden, zullen zij steeds vaker te maken krijgen met een verminderde mobiliteit. Ook kunnen senioren de kracht in hun handen verliezen, te maken krijgen met alzheimer of artritis, enzovoorts. Het kan verstandig zijn om verschillende hulpmiddelen aan te schaffen, die helpen bij het beperken van de gevolgen van deze lichamelijke aandoeningen. Een goed voorbeeld van zo’n hulpmiddel is een antislip onderlegger die als placement gebruikt wordt bij het eten. In dit artikel vertellen we u meer over dit type placement. 

Voordelen van een antislip onderlegger als placemat 

Het oppervlak van de tafel kan behoorlijk glad zijn. Als mensen erg trillen, plotselinge bewegingen maken of bijvoorbeeld minder kracht in hun handen hebben, kan het lastig zijn om een bord of soepkom vast te houden. Met de antislip onderlegger placemat op tafel, wordt voorkomen dat het bord of de soepkom wegschuift. Dit maakt het voor senioren niet alleen makkelijker om te eten, ook verkleint het de kans op ongelukken tijdens het eten. Denk bijvoorbeeld aan een soepkom die per ongeluk op schoot van een oudere valt. Iets wat erg gevaarlijk kan zijn en eenvoudig te voorkomen is. 

Andere hulpmiddelen naast een antislip onderlegger placemat 

Naast de mogelijkheid om een antislip onderlegger placemat te gebruiken, kunt u voor verschillende andere hulpmiddelen kiezen. Denk bijvoorbeeld ook aan ergonomisch bestek, wat ideaal is voor mensen met een verminderde kracht in hun handen. Bekijk het assortiment op onze website, om te zien welke hulpmiddelen voor u of bijvoorbeeld senioren in uw omgeving interessant kunnen zijn!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed