Accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Antislip stickers bad & douche
  Voorkom uitglijden! Een ongeluk zit in een klein hoekje en van de vele ongelukken thuis is uitglijden de oorzaak. De gevolgen daarvan kunnen ernstig zijn. ​De antislip sticker maakt het oppervlak stroef en voorkomt lelijke valpartijen, De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en zijn geschikt v..
  Voorkom uitglijden! Een ongeluk zit in een klein hoekje e...
  Excl. BTW: €8,52 €10,31
 • Badmat en douchemat
  De mat voorkomt dat u uitglijdt, wanneer u in en uit bad of douche stapt. Wanneer u in bad zit biedt de badmat meer grip, wat onderuit glijden voorkomt. Aan de bovenzijde heeft de mat noppen, waardoor de mat een extra antislip werking heeft. De onderzijde van de mat is over het v..
  De mat voorkomt dat u uitglijdt, wanneer u in...
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Badrandbeugel
  De kunststof badrandbeugels zorgen voor extra ondersteuning bij het in en uit bad komen. De badrandbeugel past op vrijwel ieder bad en is makkelijk en stevig te bevestigen zonder gebruik te maken van gereedschap. Rubberen doppen voorkomen beschadigingen aan het bad. De badrandbeugel is geschikt voor..
  De kunststof badrandbeugels zorgen voor extra ondersteuning ...
  Excl. BTW: €57,81 €69,95
 • Douchehoezen
  Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meermalen gebruikt worden. Niet geschikt voor open wonden en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen en..
  Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douch...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95