Hand- en voetverzorging

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Intensive balm
  De balsem vermindert de vorming van eelt, blaren en drukplekken. Het werkt verzorgend, geeft een beschermend laagje en bevat waardevolle oliën en vitamines. De balsem is niet geschikt voor kinderen en zuigelingen en mag niet worden aangebracht op de ogen of een open wond. ..
  De balsem vermindert de vorming van eelt, blaren en drukplek...
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Nagelborstel
  De nagelborstel heeft aan de onderkant zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft. ..
  De nagelborstel heeft aan de onderkant zuignappen, die ervoo...
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Nagelknipper
  De nagelknipper is voorzien van een hendel met een veersysteem waardoor na het knippen, de knipper automatisch weer open gaat. Dit verbetert de controle over het knippen en heeft men geen kracht nodig om de knipper te openen. De antislip hendel zorgt voor een goede grip tijdens het knippen. De na..
  De nagelknipper is voorzien van een hendel met een veersyste...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Nagelknipper EZ
  De vergrote plastic hendel van de nagelknipper waar men op duwt, is bevestigd aan de roestvrijstalen knipper, waardoor het nagelknippen een eenvoudige handeling wordt. De knipper heeft gebogen knipranden en een uitklapbare vijl. ..
  De vergrote plastic hendel van de nagelknipper waar men op d...
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Nagelschaar XL
  Het verlengde handvat van de nagelschaar heeft een vergrote opening waarbij de middelvinger, ringvinger en pink de feitelijke knipbeweging maken. De wijsvinger wordt buiten de vergrote opening geplaatst als begeleiding, de duim plaatst men in de andere kleinere opening. Op deze manier heeft men goed..
  Het verlengde handvat van de nagelschaar heeft een vergrote ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Nageltang
  De tang is voorzien van een veersysteem waardoor na het knippen, als men geen druk meer uitoefent, de tang automatisch weer open gaat. Dit verbetert de controle over het knippen en heeft men geen kracht nodig om de tang te openen. De antislip handvatten zorgen voor een goede grip tijdens het knippen..
  De tang is voorzien van een veersysteem waardoor na het knip...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95