Toiletaccessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • wegwerp-urinaal
  Als u naar het toilet moet, is het fijn om een toilet dichtbij te hebben. Helaas is dat niet altijd mogelijk. En als het wel zo is, dan bestaat de mogelijkheid dat het toilet erg smerig is. Happee® is een biologisch afbreekbare zak met absorberende korrels die vloeistof meteen omzet in gel zodat de ..
  Als u naar het toilet moet, is het fijn om een toilet dichtb...
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Bedpan met deksel
  De schuin aflopende voorzijde en het handvat aan de achterzijde maken de bedpan comfortabel en eenvoudig in gebruik. ..
  De schuin aflopende voorzijde en het handvat aan de achterzi...
  Excl. BTW: €15,66 €18,95
 • Sta-op-hulp staal
  Met deze sta-op-hulp kan men eenvoudig van het toilet opstaan of gaan zitten. De sta-op-hulp is in hoogte verstelbaar en heeft gevoerde armleuningen voor comfort en ondersteuning. ..
  Met deze sta-op-hulp kan men eenvoudig van het toilet opstaa...
  Excl. BTW: €156,98 €189,95
 • Toiletstoel
  De toiletstoel is in hoogte verstelbaar van 49 cm tot 59 cm. De zitting heeft een breedte van 47 cm en een diepte van 44 cm. De emmer en zitting worden meegeleverd en alles is snel en eenvoudig schoon te maken. De toiletstoel is leverbaar in blauw. Door middel van de meegeleverde losse zitting is de..
  De toiletstoel is in hoogte verstelbaar van 49 cm tot 59 cm....
  Excl. BTW: €148,72 €179,95
 • Toiletverhoger EZ Soft 10 cm
  De toiletverhoger is gemaakt van zacht materiaal, waardoor voor mensen met pijnlijke gewrichten het gaan zitten en opstaan van het toilet wordt vergemakkelijkt. De zachte zitting zorgt voor extra comfort bij langdurig gebruik van het toilet. Tevens zorgt de toiletverhoger voor een hogere zit. De toi..
  De toiletverhoger is gemaakt van zacht materiaal, waardoor v...
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • Toiletverhoger met deksel 10 cm
  De toiletverhoger met deksel is eenvoudig en stevig op vrijwel ieder toilet te installeren en weer te verwijderen. De toiletverhoger verhoogt het toilet, waardoor het gaan zitten en het opstaan makkelijker wordt. De verhoger is eenvoudig te reinigen. De deksel is eventueel eenvoudig te verwijderen. ..
  De toiletverhoger met deksel is eenvoudig en stevig op vrijw...
  Excl. BTW: €37,15 €44,95