Wandbeugels kopen

Wandbeugels voor ondersteuning

Wandbeugels zijn handige hulpmiddelen die u overal in huis kunt plaatsen op strategische locaties, zodat u altijd voorzien bent van gedegen ondersteuning bij het opstaan of gaan zitten. Ze zijn vormgegeven als een plat ovale stang, met een greep vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Dit maakt het hulpmiddel hoogwaardig in kwaliteit en duurzaam in gebruik. Zodra u de wandbeugels plaatst, kunt u er zeker van zijn dat u er lang profijt van zult hebben. U kunt de wandbeugels zowel binnen in huis als buiten, bijvoorbeeld bij de voordeur, plaatsen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wandbeugel aluminium
  De wandbeugels voorkomen val-ongelukken. Ze zijn beter in alle opzichten: onafhankelijk getest en goedkgekeurd, ergonomisch door een plat ovale stang, hoogwaardig en duurzaam door een greep van geanodiseerd aluminium, die zowel binnen als buiten (voordeur) toegepast kan worden.  De greep wor..
  De wandbeugels voorkomen val-ongelukken. Ze zijn beter in al...
  Excl. BTW: €29,90 €36,18
 • Wandbeugel aluminium hoek
  De wandbeugels voorkomen val-ongelukken. Ze zijn beter in alle opzichten: onafhankelijk getest en goedkgekeurd, ergonomisch door een plat ovale stang, hoogwaardig en duurzaam door een greep van geanodiseerd aluminium, die zowel binnen als buiten (voordeur) toegepast kan worden.  De greep wor..
  De wandbeugels voorkomen val-ongelukken. Ze zijn beter in al...
  Excl. BTW: €59,84 €72,41
 • Wandbeugel Basic
  De wandbeugel met een geribbelde plastic toplaag geeft extra grip en voorkomt wegglijden. De wandbeugel geeft steun als men moeite heeft met omhoog komen van bijvoorbeeld het toilet of bij het in en uit bad stappen. De beugel kan aan beide uiteinden met drie schroeven aan de muur bevestigd worden. ..
  De wandbeugel met een geribbelde plastic toplaag geeft extra...
  Excl. BTW: €11,08 €13,41
 • Wandbeugel Care
  De wandbeugel is gemaakt om steun te bieden aan de gebruiker voor meer veiligheid, zekerheid en onafhankelijkheid in de badkamer en het toilet. De beugel zorgt voor meer zekerheid tijdens het opstaan en gaan zitten. De beugel kan omhoog gedaan worden en blijft verticaal op zijn plaats. Het is mogeli..
  De wandbeugel is gemaakt om steun te bieden aan de gebruiker...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95
 • Wandbeugel met bevestigingsindicator
  De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De Quick Mobile Rail is niet ontworpen om het hele lichaamsgewicht te dragen. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brenge..
  De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een...
  Excl. BTW: €31,36 €37,95

Plaatsing van wandbeugels

Wandbeugels kunt u overal in huis plaatsen, om zo het gemak van opstaan of gaan zitten te vergemakkelijken. Door een wandbeugel naast uw stoelen te bevestigen aan de muur, ondervind u ondersteuning wanneer u uit de stoel wilt opstaan. Ook kunt u de wandbeugels plaatsen in toilet- of doucheruimte zodat u ook hier voldoende ondersteuning krijgt bij gebruik van deze ruimtes. Wandbeugels vindt u ook vaak bovenaan de trap, waardoor u uzelf gemakkelijker naar boven kunt trekken. Het verhoogt de algemene veiligheid in huis, zeker als u wat ouder bent of mindervalide.

Afstelbare wandbeugels

Onze wandbeugels zijn getest of functionaliteit en voldoen aan alle relevante Medische richtlijnen. Ze kunnen een belasting van maximaal 150 kg dragen en zijn, naast verkrijgbaar in verschillende lengtes, eveneens nog verstelbaar. Zo passen de wandbeugels in ieder interieur en bent u altijd voorzien van nuttige ondersteuning. Meer informatie over onze wandbeugels kunt opvragen door te bellen met 0513 648101. Ook kunt u ons mailen via info@triwa.nl.