Bad/douchezitje opvouwbaar

Bad/douchezitje opvouwbaar

Model: Bad/douchezitje opvouwbaar
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €89,95 Excl. BTW: €74,34
Omschrijving

Bad- of douchekrukje, opvouwbaar

Douchen is niet altijd een veilige bezigheid. Zeker als u wat ouder wordt of slechter ter been, kunt u kans lopen om uit te glijden en uzelf te bezeren. Om het douchen of in bad gaan veiliger te maken, kunt u een bad- of douchekrukje aanschaffen en deze in de badkamer plaatsen. Er zijn verschillende vormen en maten beschikbaar en u kunt daarom ook kiezen voor een bad- of douchekrukje, opvouwbaar of solide. Een opvouwbaar exemplaar kunt u heel gemakkelijk ook weer opbergen en zal daardoor minder ruimte in de badkamer in beslagnemen.

Plaatsing in de badkamer

Een bad- of douchekrukje, opvouwbaar van vorm, kunt u heel gemakkelijk onder de douche neerzetten en zelfs in bad plaatsen. Wanneer het lastig is om een bad uit te klimmen, of als u bang bent dat u uitglijdt, helpt een bad- of douchekrukje om hoger in het bad te blijven zitten. De antislip zitting voorkomt dat u uitglijdt en zo kunt u heel gemakkelijk veilig in bad of onder de douche. U hebt hierdoor minder snel begeleiding van een zorgverlener nodig.

Extra veiligheid met een bad- of douchekrukje

De zuignappen aan de onderkant van de poten, zorgen ervoor dat het badkrukje stabiel is vastgezogen aan de bodem van het bad. Dit voorkomt dat het krukje kan wegglijden. U kunt zo veilig in bad of onder de douche. Meer informatie over een bad- of douchekrukje, opvouwbaar en gemakkelijk in gebruik, kunt u bij ons opvragen door te bellen met 0513 648101 of te mailen naar info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags:
Tags: douchekrukje