Doekbadlift

Doekbadlift

Model: Doekbadlift
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €1.450,00 Excl. BTW: €1.198,35
Omschrijving

Doekbadlift

Wanneer u wat minder mobiel bent, of dit nu tijdelijk of permanent is, wilt u misschien toch genieten van een heerlijk bad. Met deze praktische doekbadlift is dat geen enkel probleem. Deze badlift kan eenvoudig worden opgeborgen als hij niet hoeft te worden gebruikt. Huisgenoten die eveneens van het bad gebruik maken hebben er dus geen hinder van. Wanneer u een bad wilt nemen, dan klikt u de badlift vast aan de onderzijde van het bad. Vervolgens kunt u op het doek gaan zitten en middels de bediening zorgt u ervoor dat u op een veilige manier in het bad kunt gaan zitten. Deze doekbadlift is veilig in de badkamer te gebruiken omdat er geen stopcontact nodig is. De lift wordt bediend door een losse unit die van stroom wordt voorzien door een oplaadbare accu.

Voorkom dat u in een te warm bad terechtkomt

Er gebeuren regelmatig ongelukken doordat het water in het bad te warm is. Water uit de kraan kan tot wel zestig graden worden en dat is voor het bad natuurlijk een veel te hoge temperatuur. De temperatuur van het badwater moet iets hoger zijn dan de lichaamstemperatuur, dus rond de 38 graden. Met de ingebouwde temperatuurmeter van deze doekbadlift kunt u voordat u zich in het bad laat zakken controleren of het water niet te warm of te koud is. Dit voorkomt ongelukken of een onaangename ervaring als het water niet warm genoeg blijkt te zijn.

Comfortabel een bad nemen m.b.v. een doekbadlift

Met de handige Triwa doekbadlift kunt u ook als in en uit het bad stappen niet meer gaat toch blijven genieten van een heerlijk warm en ontspannend bad. De lift is in vrijwel iedere badkamer die voorzien is van een lig- of zitbad te gebruiken. Als u twijfelt of u de badlift in uw badkamer kunt gebruiken dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed