Badzitje verstelbaar

Badzitje verstelbaar

Model: Badzitje Secu
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €123,18 Excl. BTW: €101,80
Omschrijving

Badzitje

Een badzitje is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die thuis gewoon in bad wil kunnen, maar die moeite heeft met de diepte van het bad. Het in- en uitstappen is in meerdere situaties niet eenvoudig. Vaak heeft dit te maken met de diepte van het bad. Deze maakt het lastig om op te staan in het bad. Een badzitje maakt een verhoging in het bad, waardoor het opstaan wordt vereenvoudigd. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen zelfstandig kunnen genieten van een comfortabel bad. Voor een hoogwaardig badzitje kunt u uiteraard goed terecht bij Triwa Hulpmiddelen.

Veilig zittend douchen/badderen

  • in breedte en hoogte aanpasbaar
  • geschikt voor een binnen badmaat van 54-63cm. 
  • makkelijk, geen montage nodig
  • maximale belasting 110kg
  • onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen
  • materialen: kunststof, aluminium, RVS

Een hoogwaardig badzitje kopen

U kunt bij ons een hoogwaardig badzitje kopen. U kunt zorgeloos plaatsnemen op dit badzitje en genieten van uw eigen bad. Het zitje is geschikt voor een belasting tot 110 kilo. Natuurlijk is niet ieder bad hetzelfde. Daarom kan het badzitje zowel in de hoogte als in de breedte worden aangepast om deze goed passend te maken. Dit hulpmiddel is niet alleen makkelijk voor mensen die niet meer uit een diep bad op kunnen staan. Het is ook ideaal voor mensen die graag zittend willen kunnen douchen. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid van dit onderhoudsvriendelijke badzitje.

Neem contact met ons op
U kunt het badzitje direct online bestellen tegen een voordelige prijs. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan staan onze adviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mail naar info@triwa.nl of bel naar 0513 – 64 81 01. Wij helpen u graag verder.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: