Bedsteun kopen

Bedsteun kopen om uw bed makkelijker in- en uit te komen 

Naarmate u ouder wordt, kan het een steeds grotere uitdaging worden om uw bed in- en uit te komen. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, die dit makkelijker voor u maken! Daarbij verkleinen deze hulpmiddelen de kans op ongelukken. Denk bijvoorbeeld aan een valpartij, als u te snel opstaat uit uw bed. Een voorbeeld van zo’n hulpmiddel is een zogenaamde bedsteun. Een bedsteun kopen kan bij Triwa Hulpmiddelen! Hier bieden we de bedsteun in verschillende soorten aan. Op deze pagina leest u meer over het nut en de werking van dit hulpmiddel. 

Bedsteun kopen en deze direct plaatsen 

Een bedsteun kopen in onze webwinkel is net zo makkelijk, als het gebruik hiervan! De bedsteun kan onder het matras gelegd worden en vaak aan het frame van een bed worden bevestigd. Door het dikke matras zult u de bedsteun niet voelen, als u op bed ligt. Nadat het steunpunt gemonteerd is, zit er een handige leuning aan uw bed. Enerzijds voorkomt de leuning dat u uit bed kunt rollen tijdens uw slaap. Anderzijds maakt deze leuning het aanzienlijk makkelijker om in- en uit bed te stappen. De kans op ongelukken neemt zo sterk af! 

Tips bij een bedsteun kopen 

Zoals eerder op deze pagina beschreven werd, biedt Triwa Hulpmiddelen u verschillende modellen bedsteunen aan. Beoordeel voor u zelf, welk model het beste bij u past! Het verschil zit voornamelijk in de vormgeving van de bedsteun. In sommige gevallen is een bedsteun in hoogte verstelbaar. Dat geldt echter niet voor alle modellen! Houd hier rekening mee bij de aanschaf van een bedsteun.