Bedsteun Mighty

Bedsteun Mighty

Model: Bedsteun Mighty
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €99,95 Excl. BTW: €82,60
Omschrijving

Bedsteun Mighty
Met het klimmen der jaren wordt het uitvoeren van alledaagse handelingen soms lastiger of het brengt bepaalde risico’s met zich mee. Eén daarvan is het veilig in en uit bed komen. Veel ouderen en mensen met een lichamelijke beperking komen ten val als ze uit bed stappen of hebben moeite met in bed gaan liggen. Een senioren bed kan dan uitkomst bieden, maar er zijn ook hulpmiddelen die het in en uit bed stappen veiliger en eenvoudiger maken. Zo’n hulpmiddel is de bedsteun Mighty. Deze is eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Veilig in en uit bed met de bedsteun Mighty
Maakt u zich zorgen over de veiligheid van bijvoorbeeld ouders of grootouders bij het in en uit bed komen? Bestel dan de bedsteun Mighty. Met dit eenvoudige hulpmiddel kan een oudere zonder problemen uit bed en in bed stappen, omdat hij o zij steun kan zoeken. Bovendien voorkomt de bedsteun Mighty dat iemand tijdens de slaap uit bed valt. Veel ouderen die dit overkomt kunnen vervolgens niet meer overeind komen en liggen daardoor soms langdurig op de vloer. Als u dit wilt voorkomen, bestel dan deze handige en deugdelijke bedsteun.

Een ruim assortiment hulpmiddelen bij Triwa
Bij Triwa Hulpmiddelen vindt u niet alleen de handige bedsteun Mighty, maar nog veel meer handige hulpmiddelen die het voor mensen met een handicap of voor ouderen mogelijk maakt om zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren. Wilt u meer informatie, bel ons dan gerust op telefoonnummer 0513 – 64 81 01. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail, ons adres is info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed