Bedsteun Solid

Bedsteun Solid

Model: Bedsteun Solid
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €74,95 Excl. BTW: €61,94
Omschrijving

Bedsteun Solid, een goede keuze

Voor verschillende redenen kan een bedsteun Solid uitkomst bieden. Ondanks uw handicap, ziekte of leeftijd wilt u uiteraard zelf bepalen hoe u de dag wilt indelen en geen begeleiding nodig hebben om uit bed te worden geholpen. Een bedsteun geeft u deze vrijheid, door dat u nu zelf gemakkelijker in en uit bed kunt stappen. Een ander bijkomstig voordeel van een bedsteun Solid is dat deze tevens veiligheid biedt in en rondom het bed. U zult er namelijk minder snel door uit bed vallen.

Verstelbare hoogtes bij bedsteun Solid

Wanneer u kiest voor een bedsteun Solid, kunt u helemaal zelf bepalen op welke hoogte dit hulpmiddel wordt ingesteld. Zo weet u zeker dat de bedsteun voldoende bescherming biedt en dat u veilig in bed kunt liggen. Ook helpt deze mogelijkheid bij het uit bed stappen, doordat de bedsteun precies op de juiste hoogte voor grip kan worden ingesteld. Twee poten worden op de grond geplaatst en zijn voorzien van rubberen doppen. Zo wordt ook de vloer beschermd tegen beschadiging. Tot de matras heeft de bedsteun een minimale hoogte van 36 cm.

Wanneer is de bedsteun Solid geschikt?

Bij aanschaf van een bedsteun Solid dient u rekening te houden met de vormgeving van uw huidige bed. De bedsteun is namelijk niet geschikt voor bedden met een bedombouw, maar kunnen wel gebruikt worden voor bedden waar de bedsteun gemakkelijk tegen geplaatst kan worden. Zo bent u van alle gemakken voorzien en kunt u heel gemakkelijk uzelf in en uit bed helpen. Voor meer informatie over de bedsteun Solid, neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0513 648101 of info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: