Bedtouwladder

Bedtouwladder

Model: Bedtouwladder
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €19,95 Excl. BTW: €16,49
Omschrijving

Een bedtouwladder bestellen om makkelijker omhoog te komen 

Heeft u al eens overwogen om een bedtouwladder te bestellen? Dit is een relatief onbekend hulpmiddel, die voor veel ouderen bijzonder handig kan zijn. Naarmate mensen ouder worden, zullen zij meer moeite hebben om omhoog te komen als zij uit bed willen stappen. Met een bedtouwladder is dit voortaan aanzienlijk makkelijker. De bedtouwladder kan goed gecombineerd worden met andere hulpmiddelen uit ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een bedsteun! De bedsteun maakt het makkelijker om veilig uit uw bed te stappen, als u eenmaal rechtop in bed zit. 

Nut en werking van een bedtouwladder bestellen

Een bedtouwladder bestellen bij Triwa Hulpmiddelen betekent in feite niets meer, dan dat u een touwladder koopt. Deze touwladder kan aan het uiteinde van uw bed worden bevestigd en vervolgens richting uw hoofdeinde worden uitgerold. Vervolgens grijpt u in de ochtend verschillende treden van de bedtouwladder vast, om uzelf als het ware omhoog te trekken. Het lichte gewicht van de touwladder voorkomt dat u hier in de nacht veel last van heeft. Daarbij zou u de ladder over het uiteinde van uw bed kunnen laten rusten en deze eerst met een touwtje naar uzelf toe kunnen trekken in de ochtend. 

Direct een bedtouwladder bestellen bij Triwa Hulpmiddelen 

Heeft u ook moeite met het omhoog komen, als u in de ochtend uit bed wilt stappen? Bestel vandaag nog een bedtouwladder uit ons assortiment. De bedtouwladder wordt doorgaans binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd, zodat u deze direct kunt gebruiken. De touwladder is eenvoudig zelf te bevestigen en is gemaakt van plastic.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed