Bestek ergo

Bestek ergo

Model: Bestek ergo
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €12,95 Excl. BTW: €10,70

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit bestek heeft een ergonomisch gevormd handvat, dat zorgt voor een comfortabele grip, in combinatie met het materiaal van het het bestek. Het speciaal gevormde mes maakt het makkelijker om het eten te snijden. 

  • gewicht lepel 51 gram 
  • gewicht vork 42 gram
  • gewicht mes 46 gram

Voordelen van ergonomisch bestek kopen

Heeft u te maken met immobiliteit of soortgelijke lichamelijke klachten? In dat geval kunnen ergonomisch vormgegeven hulpmiddelen goed van pas komen. Zo zou u onder meer voor ergonomisch bestek kunnen kiezen. Ergonomisch bestek kopen maakt het mogelijk om langer zelf eten tot u te nemen, zonder hierbij hulp te hoeven krijgen van anderen. Zeker wanneer u ouder wordt, wilt u zoveel mogelijk handelingen zelf uit kunnen blijven voeren. Door voor een setje ergonomisch bestek te kiezen, behoudt u deze mogelijkheid! In dit artikel vertellen we u hier meer over.

Ergonomisch bestek kopen is ideaal voor senioren

Senioren kunnen op latere leeftijd te maken krijgen met een verminderde kracht in hun handen, artritis en soortgelijke beperkingen. Niet alleen kan dit bijzonder vervelend en frustrerend zijn, ook wordt het steeds lastiger om alledaagse handelingen uit te voeren. Zo is het oppakken of gebruiken van een mes en vork lastiger, lukt het niet meer om soep met een lepel te eten, enzovoorts. Ergonomisch bestek kopen kan voor deze mensen een welkome oplossing zijn. Het bestek is zo ontworpen, dat u dit ook met een verminderde kracht in uw handen goed vast kunt pakken.

Hulpmiddelen naast ergonomisch bestek kopen

Naast de mogelijkheid om ergonomisch bestek te kopen, zijn er verschillende andere hulpmiddelen voor senioren. Kies bijvoorbeeld ook voor een antislip onderlegger, die voorkomt dat uw bord over het gladde oppervlak van uw tafel schuift. Bekijk het assortiment van Triwa Hulpmiddelen op onze website, om te zien welke ergonomische hulpmiddelen voor u van pas zouden kunnen komen.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed