Dekenboog

Dekenboog

Model: Dekenboog
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €49,95 Excl. BTW: €41,28
Omschrijving

Het gebruik van een dekenboog?

Een dekenboog of dekensteun is doorgaans een metalen frame, dat je in bed kunt plaatsen om het dekbed omhoog te houden. Zo voorkom je dat het beddengoed druk geeft op de benen of voeten. Dit kan nodig zijn wanneer er sprake is van overgevoeligheid van de benen of wanneer u een open wond hebt op die delen van het lichaam. Dan kan het onprettig zijn als de zwaarte van het beddengoed op de benen druk uitoefent. De dekenboog zorgt ervoor dat er geen direct contact is tussen dekbed en benen.

Aangenaam liggen met een dekenboog

Wanneer u wegens ziekte, wonden of ongemak liever geen druk op uw benen ervaart, dan is een dekenboog een ideaal hulpmiddel om druk bij uw benen weg te houden. Zo kunt u alsnog gewoon genieten van de warmte van uw dekbed, zonder dat er verder ongemak optreedt en u gehinderd wordt door pijn of irritatie. U kunt heel gemakkelijk bewegen zoals dat voor u nodig is, want de dekenboog houdt het beddengoed weg bij uw benen.

Het gemak van een dekenboog

Bent u net geopereerd of bemerkt u gevoeligheid aan uw benen, waardoor directe aanraking van het beddengoed hierin last veroorzaakt, dan kunt u een dekenboog gebruiken om u te ontzien. U schuift de dekenboog gemakkelijk onder de matras, waarbij de boog het dekbed omhooghoudt. Een moltondeken over de dekensteun, voorkomt dat uw benen te veel afkoelen. Doordat de boog onder de matras wordt geplaatst, kunt u rekenen op een stevige bevestiging en vertrouwen op een goede nachtrust. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0513 648101 of mail via info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags:
Tags: dekenboog