Dekenboog senioren

Een dekenboog voor senioren bestellen bij Triwa Hulpmiddelen 

In ons assortiment bieden we verschillende hulpmiddelen voor senioren aan. Sommige van deze hulpmiddelen komen niet alleen van pas voor senioren, maar kunnen ook handig zijn op jongere leeftijd! Een dekenboog voor senioren is hier een goed voorbeeld van. Zo’n dekenboog kan heel eenvoudig gemonteerd worden en komt bijvoorbeeld ook van pas, wanneer u als jongere met een open wond te maken heeft. Dankzij de dekenboog voor senioren wordt voorkomen dat het dekbed op de wond valt. Iets wat niet alleen pijnlijk is, maar ook voor een vertraging van het herstelproces kan zorgen. Met welke reden bestelt u een dekenboog? 

Nut van een dekenboog van senioren 

Zoals reeds beschreven werd, kan een dekenboog voor senioren goed van pas komen, wanneer u te maken heeft met een open wond. Dit is echter slechts een voorbeeld, van een situatie waarin dit hulpmiddel gebruikt kan worden. Denk ook aan senioren, waarvan benen of voeten overgevoelig zijn voor het gewicht van een deken. Met name in de winter kan het dekbed een behoorlijk gewicht hebben. Dankzij de dekenboog vindt er geen direct contact plaats tussen het dekbed en uw lichaam. 

Montage van een dekenboog voor senioren is heel eenvoudig 

Een dekenboog voor senioren van Triwa Hulpmiddelen is heel eenvoudig te monteren. U kunt een deel van dit hulpmiddel onder uw matras schuiven, waarna het andere deel boven uw bed uitsteekt. Door uw dekbed over dit uitstekende deel te leggen, zweeft deze als het ware boven het bed. U bepaalt zelf, welk deel van uw lichaam u vrij wilt houden!