Douchekrukje 150kg

Douchekrukje 150kg

Model: Douchekrukje 150kg Secu
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €56,87 Excl. BTW: €47,00

Beschikbare opties:

Omschrijving

Douchekrukje voor douchegemak

Wanneer u meer op leeftijd bent en minder vast ter been, kan douchen een hele onderneming zijn. Het kan zijn dat deze vertrouwde bezigheid dan niet helemaal meer veilig kan worden uitgevoerd, aangezien er kans is dat u uitglijdt of valt door het water op de vloer. Een douchekruk kan dan worden ingezet om het douchegebruik wat te vergemakkelijken. Bovendien zorgt het ervoor dat u weer veilig de doucheruimte kunt gebruiken, zonder hiervoor hulp van een zorgverlener nodig te hebben.

  • onderhoudsvrij kunststof, voorzien van geintegreerde afwatering
  • fraaie plat-ovalen aluminium pootjes 
  • eenvoudig te reinigen 
  • diameter 37cm
  • vaste hoogte of verstelbare uitvoering
  • belastbaar tot 150kg

Veiligheid door douchekrukje

De badkamer is voor ouderen, gehandicapten of anderzijds mindervalide mensen één van de onveiligste omgevingen in huis. Veel ongevallen vinden dan ook plaats in deze ruimte, waardoor het belangrijk is dat u voldoende ondersteuning ondervindt. Een douchekrukje kan hierin al volstaan en uw veiligheid aanzienlijk vergroten. Een douchekrukje past heel gemakkelijk in uw doucheruimte en biedt u de juiste ondersteuning tijdens het douchen. Zo kunt u zelfstandig en veilig douchen, zonder kans te lopen om te vallen.

Het gebruik van een douchekrukje

Met een douchekrukje kunt u zittend douchen, waardoor het risico dat u uitglijdt op een natte vloer aanzienlijk verkleind wordt. Ook kunt u zo gemakkelijk de douche op de plaats richten waar de douchkruk staat en dit maakt het douchen gelijk een stuk aangenamer. Het onderhoud van een douchekrukje vergt weinig inspanning, waardoor u er lang gebruik van kunt maken, zonder er veel omkijken naar te hebben. Voor meer informatie over een douchekrukje, kunt u bellen met 0513 648101 of mailen naar info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags:
Tags: douchekrukje