Draaikussen Swivel

Draaikussen Swivel

Model: Draaischijf Swivel
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €39,95 Excl. BTW: €33,02
Omschrijving

Opstaan wordt makkelijker met een draaischijf swivel 

Heeft u al eens gehoord van een draaischijf swivel? Dit bijzonder handige hulpmiddel maakt het veel eenvoudiger om op te staan uit uw bed, om omhoog te komen vanuit uw stoel, enzovoorts. In het assortiment van Triwa Hulpmiddelen vindt u een kwalitatief goede draaischijf swivel, die een lange tijd mee zal gaan. Zelfs wanneer u deze intensief blijft gebruiken. In dit artikel leest u meer over de voordelen die dit hulpmiddel u kan bieden! 

Werking van een draaischijf swivel 

Zoals de naam van dit hulpmiddel wellicht al doet vermoeden, werkt de draaischijf swivel als een draaischijf. Het hulpmiddel kan op een stoel of op bed worden gelegd, om het opstaan makkelijker te maken. Terwijl u uw benen naast de bedrand hangt, beweegt de draaischijf met uw onderlichaam mee. Op deze manier zal de beweging veel soepeler verlopen, dan wanneer u hier uw eigen kracht voor moet gebruiken. Dit is ook handig, wanneer u in een auto zit! In de auto heeft u niet altijd een handvat in de buurt, om uw lichaam in de juiste positie te drukken. 

 

Draaischijf swivel bij Triwa Hulpmiddelen kopen

Kies voor de draaischijf swivel van Triwa Hulpmiddelen, wanneer u deze een lange tijd wilt kunnen gebruiken. De kwalitatief goede stof waarmee dit hulpmiddel gemaakt is, voorkomt dat deze snel zal slijten. Daarbij draait de draaischijf soepel, zodat u in een mum van tijd in de juiste houding zit om op te staan. De draaischijf kan gebruikt worden door mensen met een gewicht tot 115 kilogram. 

 

Specificaties:

Een draaischijf vergemakkelijkt de verplaatsing uit de rolstoel of het bed. Omdat de draaischijf meedraait wordt het verplaatsen van bijvoorbeeld het bed naar de rolstoel eenvoudiger. Tevens zorgt de draaischijf ervoor dat de rug van de verzorger minder belast wordt bij het verplaatsen van een patiënt. Een draaikussen zorgt voor een goede zit en vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto. Omdat het kussen meedraait als men in- en uitstapt, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. De draaischijf kan heup- en rugpijn verlichten, hij draait soepel en gemakkelijk 360˚ rond.

  • Afmeting Ø44cm
  • Max. belasting 115kg
Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed