Draaischijf Turn

Draaischijf Turn

Model: Draaischijf Turn
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €49,95 Excl. BTW: €41,28
Omschrijving

Draaischijf senioren

Een draaischijf voor senioren is ideaal in meerdere situaties. Zeker wanneer iemand niet goed mobiel meer is kan de praktische draaischijf de senioren helpen om toch zelfstandig(er) te zijn. Triwa Hulpmiddelen is specialist in het aanbieden van hulpmiddelen in de zorg. Wij bieden diverse hulpmiddelen voor senioren. Binnen ons veelzijdige assortiment vindt u ook de draaischijf voor senioren. Deze kan bijvoorbeeld in huis op de stoel of op de autostoel worden geplaatst om het draaien en in- en uitstappen te vergemakkelijken. De draaischijf kan veelzijdig worden gebruikt en dat maakt dit product tot een ideaal hulpmiddel. De draaischijf kan heup- en rugpijn verlichten, hij draait soepel en gemakkelijk 360˚ rond.

  • Afmeting Ø40cm
  • Max. belasting 125kg

Een praktische draaischijf voor senioren

De unieke draaischijf voor senioren maakt het makkelijk om te draaien, ook wanneer er weinig houvast is of een beperkte ruimte. Veel mensen die slechter ter been raken hebben bijvoorbeeld moeite met het draaien in de auto om goed uit te kunnen stappen. Wanneer men op de draaischijf voor senioren zit, dan draait men eenvoudig naar de open deur van de auto toe op recht uit te kunnen stappen. Recht uitstappen is aanzienlijk eenvoudiger voor mensen die slecht ter been zijn dan zijdelings uitstappen. Hierbij moet het ene been namelijk altijd veel meer kracht zetten dan het andere been.

Laat u adviseren
De draaischijf voor senioren kan een wereld van verschil maken in veel verschillende situaties. U kunt zich altijd eens door ons laten adviseren. Wij helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@triwa.nl of door te bellen naar 0513 – 64 81 01.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: