Drempelhulp

Drempelhulp

Model: Drempelhulp Secu
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €25,83 Excl. BTW: €21,35

Beschikbare opties:

Omschrijving

Drempelhulp

Een drempelhulp kan een groot verschil maken. Mensen die moeite hebben met het goed optillen van de benen vinden het vaak erg lastig om een drempel over te stappen. Vaak gaat dit niet zonder beide deurposten vast te pakken voor de nodige ondersteuning. Een drempelhulp kan dit aanzienlijk vereenvoudigen. Ditzelfde geldt voor mensen die lopen met een rollator of die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Het is dan erg lastig om over een drempel heen te komen. Ook hier biedt de drempelhulp uitkomst. De wielen van een rollator of rolstoel rijden er zonder problemen overheen.

Maak de entree van uw woning makkelijk toegankelijk met deze drempelhulp van lichtgewicht aluminium. De drempelhulp is kant en klaar en kan direct in gebruik genomen worden. Voor elk hoogteverschil is er een juiste drempelhulp. 

  • breedte 78cm
  • met gemak de drempel over
  • overbruggen van hoogteverschillen tot 15cm
  • gemaakt van aluminium met antislip profiel tegen uitglijden
  • voorzien van een handvat en twee bevestigingsgaten
  • maximale belasting 150kg
  • voordelige oplossing
  • in blank aluminium of aluminium gecoat RAL-7021

Eenvoudig een drempelhulp bestellen

U kunt bij Triwa Hulpmiddelen terecht voor de meest uiteenlopende hulpmiddelen voor thuis. Binnen ons assortiment hulpmiddelen kunt u ook diverse varianten van de drempelhulp vinden. Uiteraard leest u bij de drempelhulp de nodige extra informatie. Indien gewenst kunt u direct online een bestelling plaatsen. U krijgt de drempelhulp dan op de korte termijn thuis bezorgd. Vanzelfsprekend kunt u zich ook door ons laten adviseren op basis van uw persoonlijke situatie en uw behoeften. Wij kunnen dan, samen met u, goed beoordelen welke hulpmiddelen voor u de beste keuze zijn.

Neem contact op

U bent bij ons van harte welkom wanneer u een goede drempelhulp nodig heeft. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0513 – 64 81 01. Wij zijn ook via de mail te bereiken. U kunt een mail sturen naar info@triwa.nl. Wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed