Elleboogkrukken

Elleboogkrukken bieden de nodige ondersteuning in meerdere situaties. Wanneer u ouder wordt, en wellicht wat slechter ter been, dan is het prettig wanneer u tijdens het lopen wat ondersteuning krijgt een ellenboogkruk. Ook na operaties of breuken zijn de elleboogkrukken natuurlijk erg prettig om te gebruiken. Het is altijd handig om een set elleboogkrukken in huis te hebben, voor als u vaker last van de benen heeft en wel wat ondersteuning kan gebruiken, of voor bij calamiteiten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Elleboogkrukken Basic
    Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen waarbij u tijdelijk of voor langere tijd gebruik moet maken van krukken. Dit kan gebeuren na een operatie of na een ongeluk. Bij een breuk of ernstige kneuzing is het vaak noodzakelijk om elleboogkrukken te gebruiken om het gekwetste been te..
    Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen w...
    Excl. BTW: €56,56 €59,95
    Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Goede elleboogkrukken aanschaffen

Triwa Hulpmiddelen biedt u sterke, stevige en comfortabele elleboogkrukken. Deze elleboogkrukken zijn heel eenvoudig te verstellen, zodat u er fijn gebruik van kunt maken, ongeacht uw lichaamslengte. De armmanchetten zijn afzonderlijk te verstellen. De elleboogkrukken zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voorzien van anatomische handgrepen. Hierdoor ervaart u niet alleen extra ondersteuning van de elleboogkrukken, maar voorkomt u ook dat u last van de handen krijgt door de druk. Als u de krukken het hele jaar door veilig wilt kunnen gebruiken, dus ook bij gladheid, dan kunt u heel gemakkelijk praktische Ice Picks bestellen. Zo houdt u altijd een optimale grip op de ondergrond.

Online bestellen van elleboogkrukken

Wanneer u wilt kunt u de elleboogkrukken direct online bestellen. Echter, u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij staan vrijblijvend voor u klaar. U kunt een mail sturen naar info@triwa.nl of bellen naar 0513 – 648101. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over andere mogelijkheden die voor u geschikt zijn? Dan helpen wij u uiteraard ook graag verder.