Elleboogkrukken bestellen

Wanneer u als gevolg van een ongeval of en operatie tijdelijk met krukken moet lopen dan kunt u bij Triwa Hulpmiddelen comfortabele elleboogkrukken bestellen. Deze krukken zijn in hoogte verstelbaar zodat u ze precies op uw lichaamslengte kunt afstellen. Dit is erg belangrijk omdat als u dit niet doet u last kunt krijgen van uw schouders, rug en polsen bij het gebruik van elleboogkrukken. 

Gebruik elleboogkrukken op de juiste manier

Het is belangrijk om uw elleboogkrukken op de juiste manier te gebruiken. Gebruik ze alleen als uw behandelend arts of fysiotherapeut u toestemming heeft gegeven om te lopen. Gebruik de krukken daarnaast ook niet langer dan is geadviseerd. Ga geen lange afstanden lopen als u het advies heeft gekregen om alleen binnenshuis te lopen of alleen in de directe omgeving van uw woning. Zo voorkomt u dat u zich forceert wat mogelijk uw herstel kan belemmeren. Maar als u wel met krukken mag lopen en zeker als u ze langer dan enkele weken nodig heeft is het prettig om uw eigen elleboogkrukken te hebben in plaats van ze te moeten huren bij een kruisvereniging.

Bestel direct comfortabele elleboogkrukken bij Triwa Hulpmiddelen

U kunt bij Triwa Hulpmiddelen de beste kwaliteit elleboogkrukken bestellen. Heeft u nog vragen over deze krukken of één van onze andere producten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 64 81 01. U kunt ook een e-mail sturen naar ons adres info@triwa.nl, wij streven ernaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.