Elleboogkrukken Basic

Elleboogkrukken Basic

Model: Elleboogkrukken Basic
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €59,95 Excl. BTW: €56,56

Beschikbare opties:

Omschrijving

Elleboogkrukken Basic

Er kan zich een situatie voordoen waarbij u tijdelijk of voor langere tijd gebruik moet maken van krukken. Dit kan gebeuren na een operatie of na een ongeluk. Bij een breuk of ernstige kneuzing is het vaak noodzakelijk om elleboogkrukken te gebruiken om het gekwetste been te ontlasten. Lopen met krukken is niet zomaar iets. U moet dit niet te licht opvatten, want bij ondeskundig gebruik kan langdurig gebruik van krukken leiden tot problemen in armen, schouders, nek en rug. Daarom zijn de elleboogkrukken basic van Triwa in hoogte verstelbaar.

De anatomische handgrepen liggen comfortabel in de hand en geven extra ondersteuning.

  • Hoogte verstelbaar 84 - 105cm
  • Max. belasting 115kg

Gebruik de elleboogkrukken op de juiste manier

Gebruik alleen krukken als uw behandelend arts u toestemming heeft gegeven om te lopen. Stel de krukken in op de juiste hoogte zodat u zich zo comfortabel mogelijk kunt voortbewegen. De elleboogkrukken basic zijn in hoogte verstelbaar van 84 tot 105 centimeter. U kunt zich eventueel door uw arts of therapeut laten informeren over de juiste hoogte.

Snel weer mobiel met degelijke elleboogkrukken

Als u op elleboogkrukken kan en mag lopen, dan bent u meteen weer een stukje mobieler. Natuurlijk blijft het behelpen en is het de bedoeling dat het lopen op de krukken maar tijdelijk is. Maar met de degelijke elleboogkrukken van Triwa die ergonomisch goed vormgegeven zijn kunt u zich in huis en daarbuiten goed redden. Wanneer u deze krukken bestelt worden ze in de meeste gevallen binnen twee werkdagen bezorgd. U kunt ze vervolgens instellen op de juiste maat en meteen gaan oefenen om met de krukken te lopen. U kunt bestelde artikelen die niet aan uw verwachtingen voldoen en die niet zijn gebruikt altijd binnen 14 dagen retour sturen.

Beoordelingen (1)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed