Fietstrainer

Fietstrainer

Model: Fietstrainer
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €59,95 Excl. BTW: €49,55
Omschrijving

Fietstrainer

Een fietstrainer biedt veel voordelen. Veel mensen die moeilijker ter been raken gebruiken in huis een fietstrainer om de benen actief te houden, maar het komt ook veel voor dat het gebruik van deze trainer wordt ingezet bij een revalidatieproces. In de meest uiteenlopende situaties kan een goede fietstrainer van pas komen als praktisch hulpmiddel thuis. Triwa Hulpmiddelen is uw partner voor de aanschaf van diverse hulpmiddelen voor thuis. Ook voor een goede fietstrainer bent u bij ons aan het juiste adres.

Een praktische fietstrainer voor thuis

Op de fiets stappen voor een tochtje is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Fietsen is natuurlijk erg gezond, maar in meerdere situaties staat de gezondheid het niet toe om een fietstocht te maken. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om te fietsen, zoals met een praktische fietstrainer voor thuis. Hiermee kunt u toch fietsen, maar dan in uw eigen veilige omgeving. Door gebruik te maken van een fietstrainer werkt u toch aan uw gezondheid en houdt u de benen goed actief. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor meerdere varianten van de fietstrainer.

Meer informatie en advies

De fietstrainer wordt in de meest uiteenlopende situaties gebruikt. Het is voor u belangrijk dat het model goed bij u past. Weet u niet goed welk model het best aansluit bij uw behoeften? Neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs. U kunt bellen naar 0513 – 64 81 01 of een mail sturen naar info@triwa.nl. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit ons assortiment.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: