Hobby & Tuinieren

Heeft u groene vingers? Tuinieren wordt al gauw lastig als u minder mobiel bent. Ontzettend zonde, want tuinieren zorgt voor de nodige ontspanning. Dat geldt ook voor andere hobby's waarvan het zo belangrijk is dat u deze gewoon kunt blijven uitvoeren. De producten van Triwa kunnen u hier wellicht bij helpen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Armsteun
  Alle tuingereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip handvat kunnen gebruikt worden in combinatie met deze opschuifbare armsteun. ..
  Alle tuingereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip ...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Handgreep D
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 tot 44 mm bevestigd worden. De handgreep dient halverw..
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een s...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Handgreep T
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 tot 44 mm bevestigd worden. Eén handgreep dient aan he..
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een s...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Schaar Automatisch
  Deze schaar opent automatisch doordat het is voorzien van een flexibele strip. Dit ervoor zorgt dat de schaar openspringt na gebruik, zodat er geen kracht gezet hoeft te worden om de scharen te openen. ..
  Deze schaar opent automatisch doordat het is voorzien v...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Schaar Multiblad
  Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren. De grote handvatten zorgen ervoor dat de sch..
  Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf kni...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Tuingereedschap Garden Groot
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip handvat verminderen de kracht die men moet uitoefenen bij het gebruik van het gereedschap. Alle gereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip handvat kunnen gebruikt worden in combinatie met de opschuifbare armsteun. Lengte tuinscho..
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip han...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95

Binnen ons assortiment van hobby & tuinieren hulpmiddelen vindt u onder andere handgrepen, veilige scharen, armsteunen voor tuingerei, ergonomisch verantwoord tuingereedschap en tuinkrukjes met en zonder wieltjes. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? Onze medewerkers staan voor u klaar. Met meer dan 15 jaar ervaring in hulp- en zorgmiddelen kunnen zij u voorzien van een passend advies.