Tuinieren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Armsteun
  Alle tuingereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip handvat kunnen gebruikt worden in combinatie met deze opschuifbare armsteun. ..
  Alle tuingereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip ...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Handgreep D
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 tot 44 mm bevestigd worden. De handgreep dient halverw..
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een s...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Handgreep T
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 tot 44 mm bevestigd worden. Eén handgreep dient aan he..
  De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een s...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Tuingereedschap Garden Groot
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip handvat verminderen de kracht die men moet uitoefenen bij het gebruik van het gereedschap. Alle gereedschappen die voorzien zijn van het Easy-Grip handvat kunnen gebruikt worden in combinatie met de opschuifbare armsteun. Lengte tuinscho..
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip han...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95
 • Tuingereedschap Garden Klein
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip handvat verminderen de kracht die men moet uitoefenen bij het gebruik van het gereedschap. Het anatomisch gevormde handvat is gemaakt van antislipmateriaal dat zacht aanvoelt en bestand is tegen water. Alle gereedschappen die voorzien zijn van..
  De ergonomisch verantwoorde gereedschappen met Easy-Grip han...
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Tuinkrukje met wieltjes
  Tuinieren wordt leuker met een tuinkrukje op wieltjes  Wist u dat er een tuinkrukje op wieltjes aangeboden wordt in het assortiment van Triwa Hulpmiddelen? Met dit tuinkrukje wordt het onderhouden van uw tuin niet alleen veel makkelijker, maar ook aanzienlijk comfortabeler! Het leuke aan dit..
  Tuinieren wordt leuker met een tuinkrukje op wieltjes  ...
  Excl. BTW: €103,26 €124,95