Vrije tijd

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Postvanger
  Bukken is niet langer noodzakelijk met een postvanger  Voor senioren is er niets vervelender, dan post op de deurmat! Het kost vaak veel moeite om te bukken, wat noodzakelijk is bij het oppakken van de post. Daarbij loopt u het risico de grip op uw wandelstok of rollator te verliezen, waardo..
  Bukken is niet langer noodzakelijk met een postvanger  ...
  Excl. BTW: €25,62 €31,00
 • Draaddoorvoerder
  De draaddoorvoerder maakt het gemakkelijk een draad door de naald heen te halen. De draaddoorvoerder haalt de draad snel door de naald en heeft een ingebouwde draadknipper. ..
  De draaddoorvoerder maakt het gemakkelijk een draad door de ...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Hand wringpers EasySqeezey
  De ‘EasySqueezey’ is een handig hulpmiddel om keukendoekjes uit te kunnen wringen. Er is weinig kracht nodig om het overtollige water uit het doekje te wringen. Het is een praktisch en compact hulpmiddel dat eenvoudig in de gootsteen te plaatsen en te verwijderen is. ..
  De ‘EasySqueezey’ is een handig hulpmiddel om keukendoekjes ...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Handklem Writeclip
  Men schuift de klem om de hand heen en plaatst een pen in de penklem. Ook geschikt voor bijvoorbeeld penselen. De handklem kan op maat van de hand worden gebogen. ..
  Men schuift de klem om de hand heen en plaatst een pen in de...
  Excl. BTW: €19,79 €23,95
 • Handvatverdikkers Foamgrip
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pennen, potloden, bestek of tandenborstel, waardoor u het voorwerp beter vast kan houden en een betere controle heeft. de verdikkers zijn verpakt per 3 sts doorsnede van 7mm ..
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pe...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • IJscohouder
  De ijscohouder is voor alle ouders met kinderen die van ijsjes houden. Nooit meer plakkerige vingers of kleding onder het ijs! De ijscohouder is een handige houder om ijsjes vast te houden zonder te knoeien. Te verkrijgen in rood, geel, blauw en groen. De ijscohouder is 2-zijdig te gebruiken..
  De ijscohouder is voor alle ouders met kinderen die van...
  Excl. BTW: €1,61 €1,95