Alzheimer eet set

Mensen die aan Alzheimer of een andere vorm van dementie lijden worden naarmate de ziekte voortschrijdt steeds meer belemmerd in hun dagelijks leven. Eten is daar ook een onderdeel van. Veel Alzheimerpatiënten eten niet genoeg en hebben daardoor ondergewicht of een tekort aan belangrijke voedingsstoffen. Het is voor hen vaak moeilijk om zich op de maaltijd te concentreren. Ze worden snel afgeleid door factoren in de omgeving. Deze handige Alzheimer eet set kan daarbij helpen.

De Alzheimer eet set helpt een oudere om goed te eten

De set is uitgevoerd in rood en geel. De accessoires zijn rood en de onderlegger is geel. Het is wetenschappelijk aangetoond dat sterk contrasterende kleuren helpen om de aandacht vast te houden. Rood is een kleur waar mensen met Alzheimer goed op reageren. Op deze manier wordt het makkelijker om de aandacht bij het eten te houden zodat de hele maaltijd wordt genuttigd en er niet halverwege een afleiding plaatsvindt waardoor de patiënt niet genoeg eet. Zeker in een situatie waarbij iemand nog thuis woont of als er niet genoeg toezicht kan worden gehouden kan de Alzheimer eet set uitkomst bieden bij de maaltijden.

Bestel de Alzheimer eet set nu bij Triwa Hulpmiddelen

Wilt u de Alzheimer eet set ook in huis hebben? Bestel hem dan direct online bij Triwa Hulpmiddelen. Heeft u vragen over dit product of één van onze vele andere handige hulpmiddelen? Stuur ons dan een e-mail op ons adres info@triwa.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen met al uw vragen, ons telefoonnummer is 0513 - 64 81 01.

Er zijn geen producten in deze categorie.