Meubelverhoger

Wanneer u ouder wordt of te maken heeft met een lichamelijke beperking dan kan het lastig zijn om in en uit bed te komen. Door een meubelverhoger te gebruiken wordt het een stuk comfortabeler om uit bed te stappen of ’s avonds in bed te gaan liggen voor een welverdiende nachtrust. De meubelverhoger is verkrijgbaar in twee maten, groot en klein. U kunt het bed naar wens met 7 of 22 centimeter verhogen. Deze meubelverhogers zijn ook ideaal als een patiënt tijdelijk bedlegerig is en thuis wordt verzorgd. Thuiszorg medewerkers zullen het zeker op prijs stellen als het bed is verhoogd, dit is ergonomisch een stuk aangenamer.

Meer comfort met de meubelverhoger

Door meubelverhogers te plaatsen zorgt u voor meer comfort. De meubelverhoger wordt geleverd in een set van vier stuks, onder iedere hoek van het bed wordt een meubelverhoger geplaatst. De meubelverhogers zijn voorzien van een antislip zool zodat het risico dat ze onder het bed wegglijden vrijwel uitgesloten. De verhogers kunnen natuurlijk ook prima dienst doen als u zwanger bent en thuis wilt gaan bevallen. Het bed moet dan op verhogers worden geplaatst zodat de verloskundige en kraamhulp u optimaal kunnen bijstaan tijdens de bevalling.

Bestel nu direct online meubelverhogers

Bij Triwa Hulpmiddelen kunt u direct online meubelverhogers in twee maten bestellen. Heeft u vragen over onze producten, neemt u dan gerust contact me ons op. Ons telefoonnummer is 0513 - 64 81 01. U kunt ook een bericht sturen naar info@triwa.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.

Er zijn geen producten in deze categorie.