Een rollator bestellen om voortaan mobieler te zijn

Naarmate u ouder wordt, zult u steeds vaker te maken krijgen met lichamelijke klachten. Het komt geregeld voor dat ouderen vallen, een ongeluk krijgen door hete pannen of borden die vallen, enzovoorts. Het gebruik van een rollator kan deze ouderen mobieler maken, waardoor zij veel van hun dagelijkse taken uit kunnen blijven voeren. Voor veel ouderen is er immers niet vervelender, dan het verplicht moeten verlaten van hun eigen woning of appartement. In het bijzonder als dit het gevolg is van beperkingen die opspelen naarmate men ouder wordt. Een rollator bestellen kan bij Triwa Hulpmiddelen!

Rollator bestellen kan in verschillende modellen

Een rollator bestellen begint bij het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Wilt u een groot model, waar u ook op zou kunnen zitten? Of geeft u de voorkeur aan een relatief kleine rollator voor in huis? Een rollator waar u ook op kunt zitten is voornamelijk bedoeld voor ouderen die nog regelmatig op pad gaan. Tijdens de wandeling naar een supermarkt of andere winkel, kunnen zij plaatsnemen op het zitje van de rollator om kort uit te rusten. Zo kunt u zelf uw eigen boodschappen blijven doen, zonder beperkt te worden door uw leeftijd.

Meer informatie over een rollator bestellen opvragen

Wilt u meer weten over de verschillende modellen rollators die tegenwoordig worden aangeboden? Of wilt u direct een nieuwe rollator bestellen? Op onze website vindt u ons complete aanbod aan rollators van verschillende aanbieders. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u eerst meer informatie over een specifiek model rollator wenst.

Er zijn geen producten in deze categorie.