Rollator bestellen

Een rollator bestellen kan heel eenvoudig bij Triwa Hulpmiddelen. Wij bieden u een breed assortiment hulpmiddelen, waaronder ook diverse rollators. Zo hebben wij rollators in verschillende designs, diverse kleuren en gewichten, in meerdere prijsklassen en voorzien van diverse accessoires. U heeft dan ook een ruime keuze wanneer u bij ons een rollator wilt bestellen. U kunt een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment en direct een keuze maken. Vervolgens kunt u de rollator bestellen binnen enkele eenvoudige stappen. Wij hebben het bestelproces dan ook zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Rollator Gemino
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeker wanneer iemand voor het eerst met een rollator moet gaan lopen is het best lastig om hier goed mee om te gaan. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een rollator te kopen. Wel is het natuurlijk zo dat een rollator het leven een stuk mak..
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeke...
  Excl. BTW: €306,60 €334,19
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Rollator Vitility
  Rollator Vitility Rollator Vitility behoort tot de meest geliefde modellen van dit moment. Hier zijn meerdere belangrijke redenen voor. Op de eerste plaats is rollator Vitility een lichtgewicht model. Hierdoor kan deze gemakkelijk worden opgetild, bijvoorbeeld bij stoepjes, en kan deze ook eenvou..
  Rollator Vitility Rollator Vitility behoort tot de meest ...
  Excl. BTW: €169,76 €185,04
 • Rollator Vitility Home
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De rollator heeft de volgende specificaties: Afneembaar dienblad In hoogte verstelbaar Zachte handgrepen voor betere grip en extra comfort Parkeer- en handrem Tas onder de zitting voor h..
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer lich...
  Excl. BTW: €188,63 €205,61

Een hoogwaardige en stevige rollator bestellen

Een rollator koopt u in de meeste gevallen niet voor uw plezier. U raakt slecht ter been en heeft ondersteuning nodig tijdens het wandelen. U kunt dan een rollator bestellen om u de nodige steun te bieden. Daarnaast zijn er rollators te bestellen die voorzien zijn van een zitje, waardoor u ook direct kunt uitrusten wanneer dit nodig is. U bent bij ons verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. De rollators zijn zeer stevig, sterk, betrouwbaar en optimaal veilig in gebruik. U kunt een rollator bestellen tegen een aangename prijs, afhankelijk van het gekozen model.

Advies bij het bestellen van uw rollator

Wanneer u voor het eerst een rollator gaat bestellen, dan is het vanzelfsprekend dat u enkele vragen heeft. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor de rollator die het best bij u past. Daarom staan wij voor u klaar met persoonlijk advies voordat u een rollator gaar bestellen. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@triwa.nl of door te bellen naar 0513-648101.