Veiligheidsoprit

Een veiligheidsoprit kan in meerdere gevallen een goede keuze zijn. Op de eerste plaats is de veiligheidsoprit een goede optie wanneer personen met een rolstoel of rollator over een drempel moeten stappen, maar de veiligheidsoprit is ook zeker ideaal voor mensen die wat slecht ter been worden. Het voordeel van de veiligheidsoprit is wel dat deze oprolbaar is. Hierdoor kan de veiligheidsoprit gemakkelijk worden opgeborgen wanneer deze voor langere periode niet gebruikt hoeft te worden.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oprolbare oprit 122cm
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u met een rollator of rolstoel over een hogere drempel moet om uw huis in en uit te gaan. Een drempel kan een behoorlijke belemmering vormen. Deze kan volledig uit de weg worden geruimd door gebruik te maken van een oprolbare oprit. De oprit k..
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u m...
  Excl. BTW: €554,00 €670,34
 • Oprolbare oprit 91,44cm
  Oprolbare oprit Om niveauverschillen gemakkelijk te overbruggen is een oprolbare oprit het ideale hulpmiddel om mee te nemen. Doordat de oprit zo gemakkelijk te vervoeren is, kan deze overal waar dit nodig is worden ingezet. Zo hoeft dus geen enkele ruimte meer ontoegankelijk te blijven. Wel is h..
  Oprolbare oprit Om niveauverschillen gemakkelijk te overb...
  Excl. BTW: €443,00 €536,03
 • Oprolbare oprit 76,2cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €431,00 €521,51
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Oprolbare oprit 66,04cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €420,00 €508,20
 • Oprolbare oprit 30,48cm (enkel)
  ..
  .....
  Excl. BTW: €280,00 €338,80
 • Oprolbare oprit 30,48cm (paar)
  ..
  .....
  Excl. BTW: €560,00 €677,60

Een hoogwaardige veiligheidsoprit

De veiligheidsoprit die u bij Triwa Hulpmiddelen kunt aanschaffen is van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam. U zult jarenlang zonder zorgen gebruik kunnen maken van de veiligheidsoprit. Binnen ons assortiment veiligheidsopritten zijn modellen te vinden in verschillende opstellingen, zoals met een enkele oprijplaat of een dubbele. Daarnaast zijn er veiligheidsopritten in verschillende breedtes te verkrijgen, zodat het formaat gemakkelijk kan worden aangepast aan de breedte van de deuropening. Het is belangrijk dat de veiligheidsoprit goed past bij het formaat van de deuropening, zodat er geen ruimte overblijft om tussen te blijven haken met de voeten.

Wij helpen u verder

Triwa Hulpmiddelen is uw betrouwbare specialist in hulpmiddelen op het gebied van de zorg. Naast de veiligheidsopritten hebben wij nog tal van andere hulpmiddelen die ideaal zijn voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Wilt u een veiligheidsoprit aanschaffen, maar wilt u passend advies bij het maken van uw keuze? Dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te begeleiden. Wij informeren en adviseren u graag. Bel naar 0513-648101 of stuur een mail naar info@triwa.nl.