Keuken

Het gebruik van keukenproducten gaat helaas niet meer zo makkelijk als u niet goed kunt bewegen, aangezien keukenproducten vaak klein zijn. Daarnaast zijn keukenproducten vaak breekbaar en niet altijd even veilig. U moet er niet aan denken dat u een mes of schaar verkeerd laat vallen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4-delige dinerset
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en een buigbare lepel, is geschikt voor mensen met verminderde kracht in de handen, atritis of andere beperkingen waarbij u minder kracht in de handen heeft. De lepel heeft een buigbare steel en het bord is voorzien van een verhoogde rand. He..
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en...
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Alzheimerset
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die lijden aan alzheimer meer eten en drinken wanneer men gebruik maakt van de producten in een opvallende kleuren, zoals rood en geel.  De alzheimerset bevat 7 produkten, een rood bord Ø23,..
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek i...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95
 • Antislip onderlegger Placemat
  Een antisliponderlegger zorgt ervoor dat het erop geplaatste bord, beker, schrijfblok en dergelijke niet verschuift. Het houdt tijdens het eten het bord op zijn plaats, waardoor de kans op morsen wordt verkleind. Een antisliponderlegger stelt mensen weer in staat om zelfstandig te kunnen eten, schri..
  Een antisliponderlegger zorgt ervoor dat het erop geplaatste...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Antislip set
  Met behulp van de antislip set kunt u met minder inspanningen doppen en deksels openen van bijvoorbeeld medicijnpotjes, groentepotten of doppen van flessen en tubes. De openers zijn bijzonder flexibel, handzaam en bij doppen tot 10cm te gebruiken. De openers zijn flexib..
  Met behulp van de antislip set kunt u met min...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Antislip strips
  De antislip strip heeft een antislip zijde die zorgt voor een goede grip. De andere zijde is zelfklevend. De strip kan op een grote diversiteit van producten worden bevestigd, zoals bekers, handvatten, pennen of het stuur van de auto. ..
  De antislip strip heeft een antislip zijde die zorgt voor ee...
  Excl. BTW: €13,18 €15,95
 • Beker HandyCup
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zonder het hoofd naar achteren te buigen en zonder dat de neus de rand van de beker raakt. De beker is transparant, zodat de hoeveelheid vloeistof te zien is en wordt geleverd met deksel. De beker HandyCup is geschikt voor de vaatwasser tot..
  De rand van de HandyCup is schuin, zodat men kan drinken zon...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95

Als specialist in hulp- en zorghulpmiddelen biedt Triwa verschillende hulpmiddelen die de dagelijkse bezigheden in de keuken vergemakkelijken. Zo vindt u binnen ons assortiment antislipproducten, antilekbekers met goede grip, onbreekbare borden, keukenhulpmiddelen, antislipbestek en openers waarbij u weinig kracht hoeft te gebruiken.

Al onze keukenproducten zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zijn makkelijk schoon te maken en grotendeels vaatwasserbestendig.