Bestek

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4-delige dinerset
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en een buigbare lepel, is geschikt voor mensen met verminderde kracht in de handen, atritis of andere beperkingen waarbij u minder kracht in de handen heeft. De lepel heeft een buigbare steel en het bord is voorzien van een verhoogde rand. He..
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en...
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Bestek
  Het bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. Het bestek kan, indien nodig, enkele malen, in de voor gebruiker gewenste stand gebogen worden. Het bestek is vaatwasserbestendig. ..
  Het bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat,...
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Bestek ergo
  Dit bestek heeft een ergonomisch gevormd handvat, dat zorgt voor een comfortabele grip, in combinatie met het materiaal van het het bestek. Het speciaal gevormde mes maakt het makkelijker om het eten te snijden.  gewicht lepel 51 gram  gewicht vork 42 gram gewicht ..
  Dit bestek heeft een ergonomisch gevormd handvat, dat zorgt ...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Bestek ergo gevormd
  Met dit ergonomisch gevormde bestek, in combinatie met het structuur van het handvat, hebt u een zeer comfortabele grip bij het eten. De lepel en de vork zijn leverbaar in een rechtshandige en een linkshandige uitvoering. Het speciaal gebogen mes geeft u meer kracht bij het snijden en fijnhakke..
  Met dit ergonomisch gevormde bestek, in combinatie met ...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Bestek handclip
  De vork en eetlepel hebben een handclip, die men eenvoudig over de hand kan schuiven en is daardoor geschikt voor mensen met weinig handfunctie. De clips vallen over de achterzijde van de hand, zodat de lepel of vork stevig in positie blijft. De clips kunnen licht worden vervormd, zodat het bes..
  De vork en eetlepel hebben een handclip, die men eenvoudig o...
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • Bestekhouder
  De bestekhouder heeft een verstelbare klittenbandsluiting. De houder kan gemakkelijk met behulp van het klittenband aan het handvat van bestek worden vastgemaakt en is op dezelfde manier ook weer eenvoudig los te maken.   ..
  De bestekhouder heeft een verstelbare klittenbandsluiting. D...
  Excl. BTW: €19,79 €23,95