Borden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4-delige dinerset
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en een buigbare lepel, is geschikt voor mensen met verminderde kracht in de handen, atritis of andere beperkingen waarbij u minder kracht in de handen heeft. De lepel heeft een buigbare steel en het bord is voorzien van een verhoogde rand. He..
  Het 4-delige dinerset, bestaande uit een bord, mes, vork, en...
  Excl. BTW: €37,15 €44,95
 • Alzheimerset
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die lijden aan alzheimer meer eten en drinken wanneer men gebruik maakt van de producten in een opvallende kleuren, zoals rood en geel.  De alzheimerset bevat 7 produkten, een rood bord Ø23,..
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek i...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95
 • Bord met opstaande rand
  Het bord heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten van het bord glijdt. De opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten en vermindert morsen. Men brengt de vork of lepel naar het einde van het bord en duwt door middel van de opstaande rand het eten op de vork of lepel. De randen van..
  Het bord heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten ...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Bordrand
  De bordrand kan om een normaal bord worden geklemd. Hierdoor ontstaat een opstaande rand, waardoor eten gemakkelijker op het bestek kan worden geschoven en knoeien wordt verminderd. Door de bordrand is het ook mogelijk om met één hand te eten. De bordrand is vaatwasserbestendig, niet geschikt voo..
  De bordrand kan om een normaal bord worden geklemd. Hierdoor...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Slab Navara
  De slab zorgt ervoor dat er tijdens het eten niet op de kleding wordt gemorst. Het sluitingskoord aan de achterzijde maakt de slab voor iedereen geschikt. Wasbaar tot 95º ..
  De slab zorgt ervoor dat er tijdens het eten niet op de kled...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95
 • Slabhouder
  Met de slabhouder kan men een slab op zijn plaats houden. De twee roestwerende knijpers zijn verbonden door een nylon koord. Lengte 15cm ..
  Met de slabhouder kan men een slab op zijn plaats houden. De...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95