Keukenhulpmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alzheimerset
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die lijden aan alzheimer meer eten en drinken wanneer men gebruik maakt van de producten in een opvallende kleuren, zoals rood en geel.  De alzheimerset bevat 7 produkten, een rood bord Ø23,..
  Veel mensen met alzheimer verliezen gewicht. Uit onderzoek i...
  Excl. BTW: €66,07 €79,95
 • Bordhandgreep
  Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. Met de bordhandgreep pakt men heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad neer te zetten. Door het unieke ontwerp heeft men nagenoeg geen k..
  Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. M...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Broodmes
  Het broodmes heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van de keukenhulpmiddelen houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde..
  Het broodmes heeft een gehoekte greep waardoor er slech...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Dunschiller
  Praktische en veilige dunschiller. De dunschiller schuift men eenvoudig aan de vinger, waardoor men geen kracht nodig heeft om de dunschiller vast te houden. Vervolgens kan men beginnen met schillen. ..
  Praktische en veilige dunschiller. De dunschiller schuift me...
  Excl. BTW: €3,26 €3,95
 • Dunschiller
  De dunschiller is voorzien van een draaibaar mes, waardoor slechts een kleine beweging van de pols of elleboog nodig is. ..
  De dunschiller is voorzien van een draaibaar mes, waardoor s...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Groente- en kruidenschaar EZ
  Met deze schaar kan men gemakkelijk groente en kruiden knippen. De groente- en kruidenschaar bestaat uit een mes en snijplankje in één. Men plaatst de groente of kruiden tussen de schaar en het snijplankje, waarna men in de handvatten knijpt. Hierdoor knipt men de groente en kruiden gemakkelijk door..
  Met deze schaar kan men gemakkelijk groente en kruiden knipp...
  Excl. BTW: €9,05 €10,95