Openers

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Antislip set
  Met behulp van de antislip set kunt u met minder inspanningen doppen en deksels openen van bijvoorbeeld medicijnpotjes, groentepotten of doppen van flessen en tubes. De openers zijn bijzonder flexibel, handzaam en bij doppen tot 10cm te gebruiken. De openers zijn flexib..
  Met behulp van de antislip set kunt u met min...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Blikopener
  De blikopener kan men eenvoudig, zonder veel kracht, gebruiken om blikken met een lipsluiting te openen. De opener heeft een comfortabel handvat wat zorgt voor betere grip. Door de flexibele, doch stevige rubber kunnen blikken makkelijk worden geopend. ..
  De blikopener kan men eenvoudig, zonder veel kracht, gebruik...
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Multi Opener Handy
  De Multi Opener handy maakt het makkelijk om blikken, flessen en potten te openen. Met de puntige voorzijde kan het lipje van blikken op worde geligt en opengetrokken. Met het verloop in de opener kunnen de blikken en flessen worden geopend. ..
  De Multi Opener handy maakt het makkelijk om blikken, flesse...
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Opener 3-in-1
  De opener kan men eenvoudig gebruiken om, zonder veel kracht, blikjes en flessen te openen. De opener is geschikt voor draaidoppen, lipsluitingen van blikjes en kroonkurken. De opener heeft een ergonomisch handvat wat zorgt voor betere grip. ..
  De opener kan men eenvoudig gebruiken om, zonder veel kracht...
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Opener 5-in-1
  De Opener 5-in-1 vergemakkelijkt het openen van flessen, blikken en potten en is zeer handig voor het openen van bijvoorbeeld lipjes van blikjes, plastic doppen, kroonkurken en glazen potten. Wanneer de kracht in uw handen vermindert is, is het ook een zeer handig hulpmiddel om iedere verpakkin..
  De Opener 5-in-1 vergemakkelijkt het openen van flessen, bli...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Opener Blister
  De opener kan men gebruiken om blisterverpakkingen te openen. Het scherpe mesje snijdt moeiteloos door dozen en blisterverpakkingen heen. Aan de achterzijde zit een knop, waarmee men met één druk op de knop het mesje in kan trekken en uit kan duwen. De opener is veilig in gebruik, omdat het mesje mi..
  De opener kan men gebruiken om blisterverpakkingen te openen...
  Excl. BTW: €9,05 €10,95