Schrijfhulpmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Handvatverdikkers Foamgrip
  De handvatverdikkers kunnen voor verschillende producten worden toegepast, zoals een tandenborstel, bestek, pen, potlood of scheermes. Hierdoor hebt een betere grip en controle. De verdikkers zijn 12cm lang en hebben verschillende binnendiameters voor de verschillende te gebruiken producten. l..
  De handvatverdikkers kunnen voor verschillende producten wor...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Handvatverdikkers Foamgrip
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pennen, potloden, bestek of tandenborstel, waardoor u het voorwerp beter vast kan houden en een betere controle heeft. de verdikkers zijn verpakt per 3 sts doorsnede van 7mm ..
  Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat, zoals van pe...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Pen Again
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijdens het schrijven. De pen Again heeft een ergonomische vormgeving en de stift is hervulbaar. Om prettiger te schrijven plaatst men één vinger in de U-vorm. Voor de juiste positie van de vingers plaats men de overige vingers en duim op de drie..
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijden...
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Pen Ringpen
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijdens het schrijven. Men schuift de ringpen om de wijsvinger. Doordat het zwaarte- en steunpunt gelijk vallen vergt het schrijven nog maar een minimale krachtsinspanning. Afmeting Ø2,5cm ..
  De pen zorgt ervoor dat men minder kracht nodig heeft tijden...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Penverdikker Ball Grip Soft
  De penverdikker is een zachte, lichtgewicht bal van foam. De bal kan over een pen geplaatst worden, zodat het zorgt voor een verdikte, stevige en comfortabele grip tijdens het schrijven. Inclusief pen. ..
  De penverdikker is een zachte, lichtgewicht bal van foam. De...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Penverdikkers
  De penverdikkers zorgen ervoor dat men comfortabel en gecontroleerd kan schrijven of tekenen. Door de verdikkers over bijvoorbeeld een pen, potlood of penseel te schuiven wordt de grip verbeterd. Diverse penverdikkers zijn anatomisch gevormd voor een juiste positie van de vingers. De penverdikkers ..
  De penverdikkers zorgen ervoor dat men comfortabel en gecont...
  Excl. BTW: €9,88 €11,95