Vergrootglazen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vergrootglas Angular
  Een rechthoekig gevormd vergrootglas voor onder meer het lezen van kleine letters. Dankzij het handvat is het vergrootglas gemakkelijk vast te houden. Vanwege het compacte formaat is het vergrootglas makkelijk in uw tas mee te nemen. Vergroot 2x en 3x ..
  Een rechthoekig gevormd vergrootglas voor onder meer het lez...
  Excl. BTW: €14,83 €17,95
 • Vergrootglas Classic
  Een klassiek gevormd vergrootglas met lampje voor het lezen van kleine lettertjes. Het vergrootglas is voorzien van een lichtje, zodat het zicht wordt verbeterd. Vergroot 2x en 6x Afmeting Ø13cm   ..
  Een klassiek gevormd vergrootglas met lampje voor het lezen ...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Vergrootglas Handsfree
  Het vergrootglas hangt aan een nekkoord, waardoor het niet vastgehouden hoeft te worden. Het is ideaal voor het lezen of bij handenarbeid. Het  vergrootglas is voorzien van een lichtje, zodat het zicht wordt verbeterd. Exclusief batterij. Vergoot 1,5x en 6x Afmeting Ø10cm   ..
  Het vergrootglas hangt aan een nekkoord, waardoor het niet v...
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Vergrootglas Pocket
  Een klassiek gevormd vergrootglas voor het lezen van kleine lettertjes. Door middel van het koord is het vergrootglas gemakkelijk om de nek te dragen. Zo heeft men het vergrootglas altijd bij de hand. Vergroot 4x Afmeting Ø5cm ..
  Een klassiek gevormd vergrootglas voor het lezen van kleine ...
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Vergrootglas XS
  Het kleine formaat, maakt het gemakkelijk het vergrootglas in de tas of portemonnee mee te nemen. Vergroot 2x Afmeting 5 x 8cm ..
  Het kleine formaat, maakt het gemakkelijk het vergrootglas i...
  Excl. BTW: €2,44 €2,95
 • Vergrootleesliniaal
  De liniaal is zo gebold, dat deze te gebruiken is als loep. De liniaal is 20 cm lang en heeft een greep aan de rechterkant (het einde van de liniaal). De liniaal laat centimeters en inches zien. Vergroot 2x Lengte 20cm ..
  De liniaal is zo gebold, dat deze te gebruiken is als loep. ...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95