Looprek Liftwalker

Looprek Liftwalker

Model: Looprek Liftwalker
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €199,95 Excl. BTW: €188,63
Omschrijving

Looprek liftwalker

Wanneer lopen niet meer veilig is zonder hulpmiddel en een rollator onvoldoende steun biedt is er het handige looprek Liftwalker. Dit is een looprek en hulp bij het opstaan in één. De twee stangen aan de bovenzijde kunnen worden uitgeschoven waardoor de gebruiker extra steun heeft bij het opstaan. Een verzorger hoeft op deze manier geen fysieke belasting meer toe te passen om een patiënt te helpen bij het opstaan. De verzorger kan simpelweg het looprek Liftwalker vasthouden terwijl de gebruiker de steunpunten gebruikt om op te staan.

  • Opvouwbaar
  • In hoogte verstelbaar 85 - 100cm
  • Afmeting 64 x 52cm
  • Max. belasting 136kg

Looprek Liftwalker voor veilig verplaatsen in huis

Het looprek Liftwalker is een veilige manier om je binnenshuis te verplaatsen. De poten hebben antislip voetjes zodat het looprek niet kan weg glijden, ook als de gebruiker et met vol gewicht op steunt. Zo kan iemand met een tijdelijke of blijvende lichamelijke beperking toch veilig opstaan en zich binnenshuis verplaatsen. Dit vergroot de mobiliteit en dit heeft vaak een positieve invloed op het genezingsproces of op de algehele conditie van de patiënt als er sprake is van chronische klachten. Het looprek Liftwalker is eenvoudig in te klappen met een druk op de daarvoor bestemde knop. Zo kan het rek als het niet wordt gebruikt simpel worden opgeruimd.

Vergroot uw mobiliteit met een veilig looprek

Wilt u uw mobiliteit vergroten ondanks lichamelijke beperkingen? Dan is het looprek Liftwalker een handig en veilig hulpmiddel. Bij Triwa Hulpmiddelen vindt u nog veel meer handige hulpmiddelen die het dagelijks leven voor u kunnen veraangenamen. Wilt u meer informatie, belt u dan gerust met onze klantenservice op telefoonnummer 0513 – 64 81 01. U kunt ons ook mailen, ons adres is info@triwa.nl.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed