Medicijnen

Als specialist in hulp- en zorgmiddelen biedt Triwa niet alleen ondersteunende producten, maar ook medicijnen. Want als u immobiel bent als gevolg van ziekte of ouderdom, is het niet alleen belangrijk om te blijven bewegen, maar ook om eventuele pijn te verzachten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Diabetessok Dress Casual Plus zwart
  Het rimpelvrije en nagenoeg naadloze ontwerp in combinatie met de unieke structuur van de vezel met zilverionen en het fijnste Egyptisch katoen, zorgt voor een zeer comfortabele pasvorm, maar biedt ook uitstekende antibacteriële en vochtregulerende eigenschappen. Hiermee gaat de sok onder andere sch..
  Het rimpelvrije en nagenoeg naadloze ontwerp in combinatie m...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Diabetessok Sport Active wit
  Zachte brede elastische boord Achillespeesbescherming Voetholte-ondersteuning met antislip-technologie Verstevigde hielbescherming Ventilatiezone Soepel en naadloos op de teen Multizone-constructie Wasbaar tot 40º ..
  Zachte brede elastische boord Achillespeesbescherming ...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Koel-etui Insuline S
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 1 tot 2 minuten onder in koud water of houd het ongeveer 30 tot 40 sec. onder koud stromend water. De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige wat..
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een k...
  Excl. BTW: €13,18 €15,95
 • Koel-etui Insuline XL
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 1 tot 2 minuten onder in koud water of houd het ongeveer 30 tot 40 sec. onder koud stromend water. De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige water er..
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een k...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Medicijncassette 1 dag
  In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag opgeborgen worden. De cassette bevat vier separate vakjes met een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk. Afmeting: 6 x 6 x..
  In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag o...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Medicijncassette 7
  De cassette bestaat uit zeven grote genummerde compartimenten die eenvoudig in en uit elkaar kunnen worden geschoven, waardoor het mogelijk is om slechts een of enkele compartimenten mee te nemen. De zeven compartimenten geven de mogelijkheid om de medicijnen te verdelen per dag van de week. A..
  De cassette bestaat uit zeven grote genummerde compartimente...
  Excl. BTW: €6,57 €7,95

Triwa werkt al meer dan 15 jaar samen met ouderen, gehandicapten en professionals in de zorg. Wij kunnen u dan ook voorzien van het nodige advies met betrekking tot hulpmiddelen en medicijnen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten voor extra informatie.