iCool

Waarom moet men insuline koel bewaren? Men moet insuline koel bewaren, omdat het bij hoge temperaturen (boven 30 °C) zijn werking verliest. Bij kamertemperatuur (onder 30 °C) kan men insuline maximaal 4 weken bewaren. Tevens is de insuline ook bij te koude temperaturen (onder 2 °C) niet meer werkzaam. De beste manier om de insuline te bewaren is in de koelkast op 4 tot 8 graden. Wanneer men op reis is of op vakantie heeft men wellicht geen beschikking over een koelkast. Ook wanneer men lang in de auto zit op een warme zomerdag moet men oppassen met de temperatuur voor de insuline. In deze gevallen zou men bijvoorbeeld een koeltasje kunnen gebruiken.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Koel-etui Insuline S
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 1 tot 2 minuten onder in koud water of houd het ongeveer 30 tot 40 sec. onder koud stromend water. De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige wat..
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een k...
  Excl. BTW: €13,18 €15,95
 • Koel-etui Insuline XL
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 1 tot 2 minuten onder in koud water of houd het ongeveer 30 tot 40 sec. onder koud stromend water. De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige water er..
  Het iCool etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een k...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95