Tablet accessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Medicijncassette 1 dag
  In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag opgeborgen worden. De cassette bevat vier separate vakjes met een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk. Afmeting: 6 x 6 x..
  In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag o...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95
 • Medicijncassette 7
  De cassette bestaat uit zeven grote genummerde compartimenten die eenvoudig in en uit elkaar kunnen worden geschoven, waardoor het mogelijk is om slechts een of enkele compartimenten mee te nemen. De zeven compartimenten geven de mogelijkheid om de medicijnen te verdelen per dag van de week. A..
  De cassette bestaat uit zeven grote genummerde compartimente...
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Medicijncassette Etui
  Het etui met kunststof hoes heeft zeven separate, uitneembare opbergsystemen, voor iedere dag van de week één. De opbergbakjes hebben een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en heeft men de medicatie per dag gemakkelijk bij elk..
  Het etui met kunststof hoes heeft zeven separate, uitneembar...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Medicijncassette week
  In de medicijncassette kunnen medicijnen worden opgeborgen, verdeeld over zeven dagen van de week. Daarnaast kan per dag onderscheid worden gemaakt tussen ochtend, middag, avond en nacht. Zo kunnen de pillen overzichtelijk en gescheiden van elkaar worden bewaard. Afmeting: 17,6 x 10 x 2,2cm ..
  In de medicijncassette kunnen medicijnen worden opgeborgen, ...
  Excl. BTW: €5,74 €6,95
 • Medicijnzakjes
  Met deze handige medicijnzakjes kunt u uw medicijnen schikken. De komplete set bevat 4 grote zakken van 19x16,5cm (ochtend, middag, avond en nacht) en 50 kleinere zakjes van 6,6x7,6cm die gevuld kunnen worden met uw dagelijkse pillen. Deze passen vervolgens goed in de grote zakken. De zakjes zijn vo..
  Met deze handige medicijnzakjes kunt u uw medicijnen schikke...
  Excl. BTW: €4,09 €4,95
 • Smart Pill box
  De Smart Pill box helpt u bij het efficiënt organiseren van uw medicijnen op basis van kleuren. Via de gratis Pill Buddy app wordt u herinnerd wanneer u welke medicatie moet innemen. Daarnaast laat de app ook zien hoeveel medicatie nog thuis op voorraad is zodat u nooit zonder komt te zitten. ..
  De Smart Pill box helpt u bij het efficiënt organiseren van ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).